BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiYüzde 80'i dokunmatik olacak----

Yüzde 80'i dokunmatik olacak

Yüzde 80'i dokunmatik olacak
06 Haziran 2013 - 15:55 www.finansgundem.com

2014'te Windows 8'li cihazların yüzde 80'i dokunmatik olacak

Microsoft giderek yaygınlaşan ve insanlara büyük kullanım kolaylı sağlayan dokumatik ekranların, 2014 yılında piyasada olacak olan Windows 8'li cihazların yüzde 80'inde dokunmatik ekran olacağını açıkladı.
Computex fuarında düzenlenen dokunmatik ekranların geleceği panelinde sahneye çıkan Microsoft başkan yardımcılarından Christian Cocks, Windows 8.1′in ve endüstri partnerlerinin yardımıyla, dokunmatik ekranlı PC’lerin akıllı telefonlar gibi artış göstereceğini belirtti.
Cocks, bu yılın sonlarında dokunmatik ekranlı cihazlarda bir patlama etkisi yaşanacağını öngördüklerini söyledi ve ekledi: “Windows 8′li dokunmatik ürünler 2014′ün başında ABD gibi gelişmiş pazarların yanı sıra gelişmekte olan pazarlarda da olacak ve pazarların yüzde 60-80′ini oluşturacak. Tıpkı bugün akıllı telefonlarda olduğu gibi insanlar PC deneyiminde de dokunmatik etkileşim istiyor” dedi. Microsoft ayrıca dokunmatik ekranlı cihazlarda fiyat çeşitliliği olmasını umuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)