BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYKB, TÜRMOB ile işbirlii yaptı----

YKB, TÜRMOB ile işbirlii yaptı

YKB, TÜRMOB ile işbirlii yaptı
13 Eylül 2012 - 17:56 www.finansgundem.com

Yapı Kredi ile TÜRMOB arasında “LUCA – Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu” protokolü imzalandı

Yapı Kredi ile TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) arasında “LUCA Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu” işbirliği ile ilgili bir protokol imzalandı. LUCA - Yapı Kredi “Hesap Hareketleri Entegrasyonu” uygulamasından, LUCA muhasebe programını kullanan, Yapı Kredi müşterisi olan serbest muhasebeci mali müşavirler ile onların muhasebe kayıtlarını tutan tüm firmalar yararlanabiliyor. Bu uygulama sayesinde firmaların banka hesap hareketleri, LUCA muhasebe programına otomatik olarak aktarılarak, muhasebeleştiriliyor.
Mali müşavirlerin defterlerini tuttukları firmalar ve devlet arasındaki tüm süreçleri kapsayan LUCA, TÜRMOB üyelerine hizmet amacıyla geliştirilen Türkiye'nin ilk internet tabanlı merkezi muhasebe sistemi olma özelliği taşıyor. Bu hizmet sayesinde mali müşavirlerin müşterilerine çok daha hızlı hizmet verebilmeleri sağlanıyor. Yapı Kredi ve LUCA’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği bu çalışmayla uzun zaman alan ve yoğun emek harcanan manuel muhasebeleştirme işlemleri, kısa sürede, güvenli ve hatasız bir şekilde gerçekleştirilebiliyor..
Yapı Kredi müşterilerinin bu hizmetten yararlanabilmesi için, çalıştıkları şubelere talimatlarını iletmeleri ve TÜRMOB dikkatine fakslamaları yeterli oluyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)