BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılın son gününde kaybettiklerini unutmadılar----

Yılın son gününde kaybettiklerini unutmadılar

Yılın son gününde kaybettiklerini unutmadılar
31 Aralık 2023 - 17:27 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınlarını kaybedenler yılın son gününde mezarlıklarda yakınları için göz yaşı döktü.

Kahramanmaraş'taki Kapıçam Şehir Mezarlığı'na gelenler, yılın son günü 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden yakınları için gözyaşı döküp, dua okudu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 bin fazla kişi hayatını kaybetti, on binlerce kişi de yaralandı.

6 Şubat'taki depremlerde yakınlarını kaybedenler, 2024'e buruk girecek. Depremde sevdiklerini kaybedenler, yılın son günü mezarlıklara koştu. Kahramanmaraş'taki Kapıçam Şehir Mezarlığı'na gelenler, duygusal anlar yaşayıp, gözyaşı döktü.

'DEPREMDEN SONRA FARKLI BİR DÜNYAMIZ OLDU'

Ayşe Bayrak, "Depremde annemi ve oğlumu kaybettim. Çarşı merkezde oturuyordum, ben de omurilik felci kaldım. İki evladım çok şükür kurtuldu. Bizim için hayat depremden önce farklıydı. Depremden sonra farklı bir dünyamız oldu. Rabbi'm hepimize sabır versin, kalanlara sabır versin. Gidenler şehitlik mertebesine ulaşsın, Rabbi'm bize de nasip etsin inşallah. 2024'te aslında benim için hiçbir şey değişmeyecek ama inşallah insanlar için hayırlı olur, güzel olur, sağlıklı olur" diye konuştu.

'ÇOK YANIYORUM'

Depremde kaybettiği kızı Nermin, damadı Bilal, torunları Nursima ve Oğuzhan Çanak'ın mezarı başında dua eden Emine El ise "Bugün yılın son günü ve yılbaşı. Yılbaşını evde dua ederek geçireceğim ama kuzularımızı da anıyoruz. Çok yanıyorum, çok ağlıyorum, çok sızlıyorum. Rabbi'mden de korkuyorum ama isyan etmiyorum. Rabbi'm inşallah günahlarımı affetsin, yavrularımı da huzurlu yatırsın" dedi. Torununun mezarını ziyaret eden Hasan Cırrık ise hemen hemen her hafta mezarlığa geldiğini söyledi. 

2023'e depremler ve savaşlar damga vurdu

 

Deprem bölgesinde sanayi alanı olabilecek yerler için usul ve esaslar belirlendi

 

Prof. Görür'den Marmara depremi için bir uyarı daha!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)