BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni Sağlık Bakanı'ndan ilk açıklama----

Yeni Sağlık Bakanı'ndan ilk açıklama

Yeni Sağlık Bakanı'ndan ilk açıklama
24 Ocak 2013 - 20:37 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı'na getirilen Mehmet Müezzinoğlu kabine değişikliğini yorumladı

Sağlık Bakanlığı’na atanan AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, bakanlık beklemediğini, bekleseydi Edirne'de değil Ankara'da olacağını söyledi.
Edirne Valiliği tarafından düzenlenen “Helva Sohbetleri” programına katılan Müezzzinoğlu, bakan oluşunu yarım saat önce öğrendiğini kaydetti. “Kararı beklemiyordum. Bekleseydim Ankara’da olurdum” diyen yeni Sağlık Bakanı, duygularını şu şekilde açıkladı: “İnşallah ülkemize, milletimize, Edirne’mize hayırlı hizmetler yapmayı Rabbim nasip etsin. Beklemiyordum. Bekliyor olsaydım bugün Ankara’da olurdum. Sabah, Lalapaşa ilçesinde bir programımız vardı. Bugün Edirne programlarını yaptık. Şu an Vali Beyimizin organize ettiği Helva Sohbetleri’ne katılıyoruz. Yarım saat önce haberimiz oldu. Hayırlısı olsun.” dedi.
Bir gazetecinin “Bakanlığınızda ilk önceliğiniz nedir? sorusuna Müezzinoğlu, “Bizim işimiz hizmet. İnşallah sağlıklı değerlendirmelerle önümüzdeki dönemde daha iyi olması için gayret göstereceğiz.” diye konuştu.
Günay'dan Twitter mesajı
Değişiklikten önce koltuğunu bırakabileceği konuşulan isimlerden olan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Twitter'dan:
"Turizm alanında çalışan bütün arkadaşlarıma görev sürem içinde bana yaşattıkları başarılı sonuçlar için içten teşekkür ederim" yazdı. Bu sözler Bakan Günay'ın koltuğunu bırakma mesajı olarak algılandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)