BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYeni özelliği çok beğenilecek----

Yeni özelliği çok beğenilecek

Yeni özelliği çok beğenilecek
26 Haziran 2013 - 12:29 www.finansgundem.com

Foursquare herkesi şaşırtacak yeni özelliğini kullanıma sundu

Bulunduğunuz yeri arkadaşlarınıza bildirmenize yarayan sosyal medya platformu Foursquare dün yaptığı güncelleme ile uzun zamandır beklenen bir özelliği uygulamaya ekledi. Gelen güncelleme ile beraber iOS ve Android kullanıcıları artık Foursquare’den aynı mekanda bulunan arkadaşları yerine de yer bildirimi yapabilecek. Bu güncellemeden önce arkadaşlarınızı yalnızca yer bildiriminde etiketleyebiliyordunuz. Foursquare, resmi blog sitesinde bu özellik ile kullanıcıların telefonda daha az vakit harcarken eğlenmeye daha fazla zaman ayırmasını amaçladığının altını çiziyor.

Bu yeni özellik ile kullanıcılar yer bildirimi yaparken arkadaş listesinden kiminle birlikte olduğunu seçip etiketleyebiliyor. Ancak etiketlemenin tamamlanabilmesi karşı tarafın da onayı gerekiyor. Karşı tarafa gelen bildirim onaylandığı takdirde onlar da aynı yerde yer bildirimi yapmış oluyor. Dolayısıyla herkesin tek tek telefonlarına sarılıp yer bildirimi yapmasına gerek kalmıyor. iOS ve Android kullanıcıları, güncellemeyi yüklediği takdirde Foursquare’in bu yeni özelliğini hemen kullanmaya başlayabilirler. Foursquare bu güncelleme ile yer bildirimi yapmaya üşenen kullanıcıları da Foursquare üzerinde aktif olmaya iterken böylelikle servisin toplam yer bildirim sayısını arttırarak bu işten karlı çıkmayı planlıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)