BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKadın girişimciler e-ticarete yöneldi----

Kadın girişimciler e-ticarete yöneldi

Kadın girişimciler e-ticarete yöneldi
30 Temmuz 2013 - 14:12 www.finansgundem.com

Kadın girişimciler geçen yıl yüzde 35'lik bir büyüme gerçekleştiren e-ticaret pazarına yöneldi

  Geçen yılın son çeyreğinde Süreyya Karaçanta öncülüğünde kurulan evdebir.com  ev tekstilinden dekorasyona ve mobilyaya kadar birçok seçkin ürünü tasarım tutkunlarının beğenisine sunmaya başladı.
Son yıllarda büyük bir gelişme gösteren e-ticaret pazarında artık kadınlar da söz sahibi olma yolunda. Online alışveriş dünyasına hızlı bir giriş yapan Evdebir.com markasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Karaçanta online alışveriş yapan kadın sayısının giderek arttığını ve bunun iş hayatında kadının daha fazla yer almasıyla bağlantılı olduğunu vurguladı.
   
Bulunmuş değil seçilmiş ürünler
    “Her eve bir tasarım ürünü” fikriyle yola çıkan Evdebir.com, mobilya ve ev dekorasyonu alanında dünya çapında marka haline gelmiş tasarımcıların farklı stillerdeki ve değişik fiyat aralıklarındaki ürünlerine sitesinde yer veriyor. Online alışveriş markası Evdebir.com ulaşılabilir fiyatlarla alışverişi bilinçli ve keyifli hale dönüştürürken “bulunmuş değil seçilmiş ürünleri” tasarım tutkunlarının zevkine sunuyor.
    Evdebir.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Karaçanta, yaşadığı ortama değer veren herkesin evini özelleştirmeyi amaçladıklarını belirterek,  “Çok geniş bir kreatif ekibimiz var ve bu ekibimizle alışverişi bilinçli ve keyifli hale getiren yepyeni yaşam alanları yaratıyor, dekorasyon fikirleri veriyoruz. Amacımız aynı değil, ayrı evler yaratmak. Bu nedenle aynı üründen binlerce değil yalnızca birkaç adet sunuyoruz” dedi. 
    Evdebir.com’un, e-ticaret alanında sadece kendi bünyesinde satışa sunulan stoklu ve tasarım ürünlerine sahip bir site olduğuna dikkat çeken Süreyya Karaçanta, “Alanında eğitimli ve tecrübeli ekibimiz satışa sunulan ürünlerimizle sürekli yeni konseptler yaratıyor. Daha sonra bu konseptleri sitemizde ve sosyal ağlarımızda paylaşıyoruz” diye konuştu.
    Medya kuruluşlarının egemen olduğu e- ticaret sektöründe, kadın girişimci olarak hızla büyüme sağladıklarını söyleyen Süreyya Karaçanta, tasarım ürünlerini ulaşılabilir fiyata satılmasını sağlayarak sektördeki diğer kuruluşlardan farklılık gösterdiklerini belirtti.
    Süreyya Karaçanta, tüketiciler açısından internetin hem fiyat kıyaslaması yapılabilecekleri hem de birçok ürüne zahmetsizce ulaşılabilecekleri bir dünya olduğuna vurgu yaparak, “Sitemizde büyük oranda kadın eli hâkim. Bu bir ev dekorasyon sitesi için çok önemli. Erkek müşterilerimize de zaman zaman özellikle hediye seçiminde yardımcı oluyoruz. Evdebir.Com, E-ticaretin sanal dünyasının bir anlamda kırıldığı, ürünlerin hayat bulduğu, iletişime çok daha önem verilen, sıcak bir site” dedi.
    Online Alışverişe İlgi Gün Geçtikçe Büyüyor
    Online alışverişe gün geçtikçe büyüyen bir ilgi olduğuna dikkat çeken Süreyya Karaçanta “Evdebir.com olarak beklediğimizden çok daha hızlı ilerliyoruz. İlk yılımızın sonunda gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz yurt dışı planlarımızı öne çekmiş bulunuyoruz. Ayrıca yarattığımız konseptlerin gördüğü ilgiden emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)