BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiİşte uyanıkların yeni geçim kapısı!----

İşte uyanıkların yeni geçim kapısı!

İşte uyanıkların yeni geçim kapısı!
04 Ağustos 2013 - 10:58 www.finansgundem.com

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, kimi uyanıkların geçim kapısı oldu.

Twitter’da takipçi sayısını artırmak isteyenler bunun için para ödüyor. İnternet üzerinden örgütlenen bazı siteler, parayla takipçi ve retweet satmaya başladı. Öyle ki, tercihe göre ister Türk, ister yabancı takipçin olabiliyor. Piyasada 500 Türk takipçi için 8.9 TL istenirken, 30 bin yabancı takipçi için ise 99 TL talep ediliyor. Habertürk'ün haberine göre bu siteler, kredi kartı ya da EFT ile yapılan ödemelerde, anında binlerce takipçi garantisi veriyor.
İnternette yer alan ilanlarla, “Tamamı Türk 500 takipçi 8.90 TL. Hızlı teslimat 10 bin retweet 99 TL” gibi kampanyalar düzenleniyor. 1 ay sabit tutma garantili 15 bin yabancı takipçi 40 TL’ye satılıyor. İsteyen, İnstagram hesabı için de takipçi satın alabiliyor. İnstagram kampanyasına göre ise 25 bin takipçi ve 25 bin beğeni 59 TL’ye satılıyor.
GOLD ÜYELİK VE PAKET SEÇENEKLERİ
Takipçi satın alan üyelerde gold üyelik seçenekleri de bulunuyor. Gold üyeler, biraz daha fazla ücret ödeyerek daha fazla takipçi, retweet ve favori garantisine sahip oluyor. Sitelerde, takipçilerin hesaplarının kapanma sorunu olmadığı, takipçilerin tamamının gerçek ve aktif olduğu gibi garantiler de veriliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)