BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Özel Bankacılık'a uluslararası 2 ödül daha----

Yapı Kredi Özel Bankacılık'a uluslararası 2 ödül daha

Yapı Kredi Özel Bankacılık'a uluslararası 2 ödül daha
27 Mayıs 2024 - 10:23 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Özel Bankacılık, uluslararası arenada 2 ödül daha kazandı. Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Yönetim Başkanı Seda İkizler özel bankacılık olarak müşterilerine her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti sunduklarını belirtti

Yapı Kredi, özel bankacılık alanında sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle uluslararası arenada takdir toplamaya devam ediyor. Özel bankacılıktaki teknoloji kullanımını değerlendiren PWM Wealth Tech Awards 2024’te, Yapı Kredi Özel Bankacılık "Orta Doğu ve Avrupa'da Dijital Olarak İlişki Yöneticilerini Güçlendiren En İyi Özel Banka" seçilirken, International Finance Awards 2024’te de “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılığı” ödülüne layık görüldü.

“Ayrıcalıklı hizmetlerimizle bir adım önde olmayı sürdüreceğiz.”

Özel bankacılık olarak müşterilerine her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti sunduklarını belirten Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Yönetim Başkanı Seda İkizler, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Uluslararası arenada sık sık ödüllendirilen çalışmalarımız, bize bu yolda en iyi motivasyon kaynağı oluyor. Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi olarak, müşterilerimizi ayrıcalıklı finansal ürünlerimizle buluştururken aynı zamanda onların hayatına değer katan ve kendilerine özel olarak hazırlanan hizmetler sunuyoruz. PWM Wealth Tech Awards ve International Finance Awards 2024’te kazandığımız ödülleri müşterilerimizle kurduğumuz kuvvetli ilişkilerin bir sonucu olarak görüyoruz. Alanında uzman ekibimizle birlikte ve her daim bir adım önde olmaya, müşterilerimiz için her zaman ayrıcalıklı hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

Yapı Kredi, hatasız Türkçe yanıt veren dil modeli geliştirdi

 

Yapı Kredi satış haberlerine dair yeni açıklama

 

Yapı Kredi'de üst düzey atamalar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)