BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapi Kredi konutlarda yeşil dönüşümü destekliyor----

Yapi Kredi konutlarda yeşil dönüşümü destekliyor

Yapi Kredi konutlarda yeşil dönüşümü destekliyor
28 Nisan 2021 - 12:23 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, "Enerji Kimlik Belgesi bulunan ve enerji performansı yüksek olan konutlara Doğa Dostu Mortgage ile uygun şartlarda finansman sağlıyoruz" dedi

Daha yaşanılır ve sürdürülebilir bir dünya için kaynakların doğru kullanılması duyarlılığıyla hareket eden Yapı Kredi, enerjide tasarruf bilincinin artırılması için Doğa Dostu Mortgage ürününü hizmete sundu. Doğa Dostu Mortgage ile A ve B sınıfı Enerji Kimlik Belgesi bulunan konutlara özel olarak, kredi tahsis ücretinde yüzde 50 muafiyet avantajı sunulacak.

Enerji verimliliği yüksek konutlara uygun şartlarda finansman

Çevreye duyarlı bir kurum olarak sürdürülebilirlikte de sınır tanımadıklarını ifade eden Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, şu ifadeleri kullandı: “Sürdürülebilirliği her alanda benimsiyor ve tüm hizmetlerimize dâhil ediyoruz. Bu anlamda faaliyetlerimizin çevre ve toplum üzerindeki etkilerini doğru yönetmenin büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Yapı Kredi’de hem operasyonel hem de kredilendirme faaliyetlerimizden kaynaklanan çevresel ve sosyal etkilerimizi etkin bir şekilde yönetiyoruz.

Enerji verimliliği yüksek konutlar, geleceğimiz için çok büyük bir öneme sahip. Biz de ülkemiz ve toplumumuzun yarınları için çalışan bir banka olarak enerji verimliliği konusuna dikkat çekmek istiyoruz. Bunun için Enerji Kimlik Belgesi bulunan ve enerji performansı yüksek olan konutlara Doğa Dostu Mortgage ile uygun şartlarda finansman sağlıyoruz. Doğa Dostu Mortgage ürünümüzün sürdürülebilirlik açısından ülkemizin geleceğine önemli bir katkı sunacağını düşünüyoruz.”

Yapı Kredi tüm çalışanlarına veri okuryazarlığı eğitimi veriyor

Yapı Kredi’den emeklilere 1.750 TL’ye varan nakit promosyon!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)