BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi tüm çalışanlarına veri okuryazarlığı eğitimi veriyor----

Yapı Kredi tüm çalışanlarına veri okuryazarlığı eğitimi veriyor

Yapı Kredi tüm çalışanlarına veri okuryazarlığı eğitimi veriyor
25 Nisan 2021 - 13:49 www.finansgundem.com

Bu eğitimler sayesinde bankanın tüm birim ve seviyelerindeki çalışanlarını geleceğin bankacılığına hazırlayacak olan Yapı Kredi, çalışanlarının veriye aynı perspektiften bakmasını ve ortak bir veri diliyle konuşulmasını da sağlayacak.

Her alanda olduğu gibi dijital bankacılık alanında da sınırları kaldıran Yapı Kredi, tüm çalışanlarına veri okuryazarlığı konusunda eğitim verecek. Veri ve analitiğin dijital dünyanın temel bir parçası haline gelmesiyle birlikte bu yıl ilk kez düzenlenen Kurumsal Zeka Günü etkinliğinde duyurulan veri okuryazarlığı eğitimiyle Yapı Kredi, tüm çalışanlarına yatırım yapacak.

Her geçen gün daha fazla dijitalleşen günümüz dünyasında, işlerin çoğunun ayrılmaz bir parçası haline gelen veri okuryazarlığı eğitimiyle Yapı Kredi, verinin en etkin ve verimli şekilde kullanılmasını amaçlıyor. Bu eğitimler sayesinde bankanın tüm birim ve seviyelerindeki çalışanlarını geleceğin bankacılığına hazırlayacak olan Yapı Kredi, çalışanlarının veriye aynı perspektiften bakmasını ve ortak bir veri diliyle konuşulmasını da sağlayacak.

"Geleceğin bankacılığını tüm çalışanlarımızla birlikte inşa etmeye devam edeceğiz"

Yapı Kredi’nin sektördeki güçlü konumunu, kurum kimliğinin önemli bir parçası olan yenilikçi ruhuna borçlu olduğunu ifade eden Yapı Kredi COO’su Cahit Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu: “Halihazırda dijitalleşen dünyada pandemi, bu konuda çarpan etkisi yarattı. Hayatı kolaylaştıran teknolojiler daha geniş kitleler tarafından kullanılmaya başlandı. Bu anlamda günümüzde hayatın sınırlarını kaldıracak çözümler üretebilmek için veriyi daha etkin ve daha doğru kullanmamız gerekiyor. Teknolojiyi tüm süreçlerine adapte etmiş bir banka olarak, veriyi en etkin şekilde kullanabilmek için tüm çalışma arkadaşlarımıza veri okuryazarlığı eğitimi vereceğiz. Sadece teknolojik ürün ve hizmetlerimizle değil, tüm çalışanlarımızla geleceğin bankacılığına hazırlanıyoruz. Bu eğitimler sayesinde geleceğin bankacılığını bugünden inşa etmek konusunda hızımıza hız katacağımıza inanıyoruz.”

Yapı Kredi’den emeklilere 1.750 TL’ye varan nakit promosyon!

Tasarımın “Oscar”ı iF Tasarım Ödülleri’nden Yapı Kredi Mobil’e iki ödül

Yapı Kredi bu yıl da CDP Türkiye Su Lideri oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)