BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi işbirliğine son verdi----

Yapı Kredi işbirliğine son verdi

Yapı Kredi işbirliğine son verdi
02 Kasım 2018 - 15:35 www.finansgundem.com

Şarkıcı Sıla'ya fiziki ve psikolojik şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'la Yapı Kredi işbirliğini sonlandırdı

Kadına şiddet olaylarıyla ön plana çıkan oyuncu Ahmet Kural sevgilisi şarkıcı Sıla'yı dövdüğü iddia edildi. Yapı Kredi ise bu gelişmeleri etik bulmadığından oyuncu Kural ile iş ilişkisine son verdi.

Sıla, Ahmet Kural'dan fiziki ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle adliyeye giderek şikayette bulundu. Savcılık ise harekete geçti ve Ahmet Kural'ı ifadeye çağırdı. 

Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'ın kendisine 45 dakika boyunca fiziki şiddette bulunduğu, küfür ettiği, kül tablası fırlattığı ve alıkoyduğunu iddia etti.

Bundan sonra Ahmet Kural Yapı Kredi reklamlarında rol alamayacak. Ahmet Kural, Yapı Kredi reklamlarında robotu canlandırıyordu.

İşte Yapı Kredi'den yapılan açıklama:

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALP02 Kasım 2018 20:43

    DURUN BAKALIM KARDEŞİM YARGISIZ İNFAZ ...ZATEN TOLUM OLARAKTA HURRAA...BİDE ADAMI DİNLŞEYİN MESELE KADIN OLDUMU...HERKES...BALIK GİBİ ATLIYOR KADIN KİMBİLİR NE YAPTI..KADINDA YERİNİ YURDUNU BİLMEYECEKMİ...HERŞEYMİ SÖYLEYECE.K...SONSUZMU ÖZGÜR OLACAK...BUNLARI BİR YERLİ YERİNE OTURTMAK GEREKMEZMİ...