BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi, Central & Eastern Europe bölgesinde “Sektör Lideri Yerel Banka” ünvanı aldı----

Yapı Kredi, Central & Eastern Europe bölgesinde “Sektör Lideri Yerel Banka” ünvanı aldı

Yapı Kredi, Central & Eastern Europe bölgesinde “Sektör Lideri Yerel Banka” ünvanı aldı
28 Şubat 2024 - 10:55 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Euromoney tarafından verilen "Sektör lideri ve en iyi servis sağlayan lider banka" ve "Sektör lideri yerel banka" ödüllerini kazandı.

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen “Dış ticaret finansmanı” kategorisinde yapılan müşteri araştırmasında Yapı Kredi, Türkiye’de üst üste onuncu kez “sektör lideri” seçildi. İki yıldır “En İyi Servis Sağlayan Banka” kategorisinde de lider olan banka, bu yıl ilk defa Central & Eastern Europe bölgesinde de “Sektör Lideri Yerel Banka” ünvanına sahip oldu.

"Daha iyi hizmet için çalışmaya devam edeceğiz"

Kurulduğu günden bu yana ülkemiz ekonomisini desteklerken, toplumun her alanında da değer yaratmak amacıyla sınırları kaldıran çalışmalara imza attıklarını belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan şunları söyledi:

“Yapı Kredi olarak, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak daima odak noktamızda bulunuyor. Bu nedenle hizmette sınır tanımayan anlayışımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına durmaksızın çalışıyoruz. Kurum olarak, firmalara sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle sektörde güçlü bir konuma sahibiz. Bu başarılarımızın ve müşteri odaklı çalışmalarımızın uluslararası alanlarda tescillenmesinden ise büyük mutluluk duyuyoruz. Son olarak, Euromoney tarafından “Sektör Lideri ve En İyi Servis Sağlayan Lider Banka” ve “Sektör Lideri Yerel Banka” ödüllerine layık görülmek bu çalışmalarımızın somut birer örneği. Sektördeki liderlik misyonumuz ile ülkemiz ekonomisine ve firmalarımıza en iyi hizmeti sağlamak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.”

Hepsiburada ve Yapı Kredi’den alışverişe yeni bir boyut: “Hepsiburada Premium Worldcard”

 

Yapı Kredi CDP İklim Değişikliği Programı’nda A listesine girdi

 

Yapı Kredi’den ülke ekonomisine 1.3 trilyon TL’yi aşan kaynak

 

Yapı Kredi Mobil "Ödeme İste" özelliği ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor

 

Yapı Kredi'ye CX Awards Turkey’den 3 ayrı ödül

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)