BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiVodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy oldu----

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy oldu

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy oldu
15 Aralık 2020 - 17:54 www.finansgundem.com

Vodafone Türkiye'de CEO'luğa Engin Aksoy atandı. Aksoy görevi Alex Froment Curtil’den 1 Şubat 2021 itibariyle devralacak.


Vodafone Türkiye ailesine 2008 yılında katılan Engin Aksoy, 2017'den bu yana Vodafone Türkiye Bireysel İş Birimi'nden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Aksoy, Vodafone Yanımda platformunun kampanyasını desteklemek, müşteri deneyiminin iyileştirilmesi, perakende kanallarının dijitalleştirilmesi dahil pek çok projeye liderlik etti.

Vodafone Türkiye'de daha önce satış, pazarlama ve kurumsal iş birimi üst düzey üst düzey görevler üstlenen Aksoy, şirketin U-dönüşü planı ve stratejisi sunmak, dağıtım ve kanal yapısına odaklanarak önemli katkılarda bulundu. Coca-Cola İçecek, Michelin ve Nike'da üst düzey görevler üstlenen Aksoy, İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu ve Oxford Business College Pazarlama alanında yüksek lisans sahibi.

Bu ekibi yönetecek olmanın heyecanını yaşıyorum

 

Engin Aksoy şöyle konuştu: “2008 yılından bu yana bir parçası olduğum Vodafone Türkiye'nin kalbimde özel bir yeri var. Bu ekibi yönetecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Vodafone Türkiye olarak, devam etmekte olan hizmetlerimizle, dağıtımda sürdürerek, devam edebilir ve toplumumuzun devam edeceğiz. ”

Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su Alex Froment-Curtil

 

Fiyat artış furyasını Vodafone başlatacak

 



ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)