BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFiyat artış furyasını Vodafone başlatacak----

Fiyat artış furyasını Vodafone başlatacak

Fiyat artış furyasını Vodafone başlatacak
02 Kasım 2020 - 09:32 www.finansgundem.com

Vodafone Idea’nın CEO’su Ravinder Takkar sektörün, kullanıcı başına ortalama gelirin yükselmesine ihtiyacı olduğunu söyledi

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Vodafone Idea’nın CEO’su Ravinder Takkar, telekom devinin fiyatları yükseltmekten kaçınmayacağını ve böylelikle sektöre öncülük edeceğini söyledi.

Analistlerle yaptığı bilanço açıklaması sonrası toplantıda, Takkar, Mint raporuna göre mevcut tarifelerdeki fiyat seviyelerinin sürdürülebilir olmadığını ifade etti.

Takkar, sektörün kullanıcı başına ortalama gelirin yükselmesine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Takkar, “eğer mevcut fiyatlamalara bakarsanız, burada yanlış bir şey var… Daha önce fiyatları yükseltmekten kaçınmayacağımızı söyledik, ve bunu yapan ilk şirket olmaktan mutluluk duyacağız. Sektördeki diğerlerinin de bunu takip edeceğini umuyoruz” dedi. Vodafone tarife ücretlerini daha önce 2019 yılının Aralık ayında yükseltmişti.

Vodafone Idea, ikinci çeyrekte bir önceki yılın aynı dönemine göre daha yüksek bir kullanıcı başına ortalama gelir bildirdi.

Bharti Airtel CEO’su Gopal Vittal de yakın zamanda mevcut tarifelerin sürdürülebilir olmadığını söylemişti.

Vodafone Idea’nın CFO’su Akshaya Moondra, Vodafone Group Plc’nin tespit edilmiş brüt gelir vergisi olarak 6,400 milyon rupi ödeyeceğini söyledi. Telekom devinin Hindistan hükümetine 50,000 milyon rupiden fazla borcu var.

Şirketten 29 Ekim tarihinde yapılan açıklamada, “bu tarihe kadar tarafımızdan yapılan ödemeler, toplam yükümlülüğün %10’undan fazla ve dolayısıyla bir sonraki ödemenin 31 Mart 2022’de yapılabileceğini düşünüyoruz” dendi.

TEB başarılı bir sendikasyon kredisine daha imza attı

 

Bir merkez bankası daha dijital para hazırlığına başladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)