BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVeBitcoin'in CEO'su İlker Baş tutuklandı----

VeBitcoin'in CEO'su İlker Baş tutuklandı

VeBitcoin'in CEO'su İlker Baş tutuklandı
26 Nisan 2021 - 19:01 www.finansgundem.com

Muğla'da kripto para platformu VeBitcoin soruşturmasında gözaltına alınan şirket üst yöneticisi İlker Baş ile eşi Güliz Baş ve 2 şirket çalışanı nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.

Muğla merkezli kripto para işlem platformu VeBitcoin’in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şirketin ‘Baron’ lakaplı CEO’su İlker Baş, ‘Hanımağa’ lakaplı eşi Güliz Baş, ile şirketin çalışanları Berkay B., ve Aykut E., savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, 23 Nisan'da işlemlerini durdurduğunu açıklayan kripto para platformu Vebitcoin'in, Türkiye'deki finansal kuruluşlardaki hesaplarını bloke etmiş ve Vebitcoin firması ve yöneticileri hakkında inceleme başlatmıştı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca da Vebitcoin'in yürüttüğü işlemlerle ilgili mağduriyetler bulunduğu iddiaları üzerine "nitelikli dolandırıcılık" suçundan soruşturma başlatılmış, şirket merkezinde ve bir kısım adreslerde yapılan arama ve el koyma işlemlerine müteakiben şirket yöneticisi ve çalışanları olan 4 kişi 24 Nisan'da gözaltına alınmıştı.

Vebitcoin CEO'sunun yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Vebitcoin'in CEO'sunun eşi çete lideriymiş

Vebitcoin'de gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Thodex ve Vebitcoin mağdurları ne yapmalı?

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sikayetim var27 Nisan 2021 07:27

    Derin hisseyide gundene getirin . Cok insanin canini yakti. Hatta onlar ortaklik kuran logistic patronunuda gundeme almak lazim

  • ferit26 Nisan 2021 19:32

    sırada derin tavukçu olur inşallah.çünkü o da aynı bunun gibi

  • Mehmet27 Nisan 2021 07:37

    Yurt disina kactigi hic bir yerde yazmiyor. Acarkent e tasinmiş diye duymuştum en son

  • RAMO CANCAN26 Nisan 2021 21:46

    Önder Tavukçu Derin Hisse gürcistan kaçtığı söylenmektedir.

  • Kiriş Paşa26 Nisan 2021 19:19

    İki gün sonra çıkar hayatına devam eder bir şey olmaz bunlara para yatıranlar düşünsün ne akla hizmet ediyorlarsa ilginç desenki şu çok gariban bir buzdolabı al hade len der ( bir çoğu ) ama bu tiplere vermeye sıraya girerler aferin girin girin kim kime girmiş belli de değil.