BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerÜye kartını cebe taşıdı!----

Üye kartını cebe taşıdı!

Üye kartını cebe taşıdı!
03 Kasım 2013 - 13:15 www.finansgundem.com

Pierre Cardin, alışveriş kartını akıllı cep telefonuna taşıdı

Pierre Cardin, alışveriş kartını akıllı cep telefonuna taşıdı. Sisteme dahil edilen QR Mesaj ile Pierre Cardin’den alınan hediyelere video mesaj eklenebilecek..
Erkek giyim markası Pierre Cardin, alışveriş kartını akıllı cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefonlara indirilen mobil alışveriş kartı uygulaması sayesinde Pierre Cardin müşterileri, alışverişlerini takip edip, özel indirimlerden faydalanabilecek. Sisteme dahil edilen QR Mesaj ile Pierre Cardin’den alınan hediyelere video mesaj eklenebilecek. Uygulama dün itibarıyla devreye girdi.
Fatura derdine son
Bu uygulama için 6 ay çalıştıklarını ve Türkiye’de video mesajlı hediye ile bir ilke imza attıklarını söyleyen Aydınlı Grup Genel Müdürü Levent Özkan, 1 milyona yakın kart datasını mobil kart haline getirdiklerini anlattı. Android ve iOS’tan indirilecek uygulamayı lisansör oldukları 8 ülkeye yayma planları olduğunu kaydeden Özkan, şöyle konuştu:
Yüzde 20 büyüyecek
“Müşterilerimizinden yüzde 50’sinden fazlasında akıllı telefon var. Mobil kart sayesinde artık faturaları telefonlarında olacak. Katalogları, mağazaların yerlerini, kampanyaları cep telefonlarından takip edebilecekler. Hediyelerine görüntülerini ekleyebilecekler. Video uygulamamız Türkiye’de ilk, dünyada bir örneğini görmedik. Bu uygulamamızla teknolojideki gelişmeleri müşterimizle buluşturuyoruz.”
Levent Özkan, Pierre Cardin’in 2013 yılı performansını da değerlendirdi. Özkan, 2013 yılını bir önceki yıla göre yüzde 20 artışla 680 milyon lira ciro ile kapatmayı öngördüklerini söyledi. Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen yıl 592 milyon lira ciro yaptık. Bu yıl hedefimiz 680 milyon. 2014 yılında ise yüzde 17-18 büyümeyle bu rakamı 790 milyon liraya çıkarmayı planlıyoruz, Şu anda 70 mağazamız var. Önümüzdeki yıl bunlara 10 mağaza daha katmayı hedefliyoruz.”
Seramikten makyaja yeni ürünler geliyor
LEVENT Özkan, şu anda Türkiye’de Piere Cardin’in 60 farklı ürününün tüketiciye ulaştığını, bunlara yenilerini ekleyeceklerini söyledi. Özkan, şöyle devam etti: “Seramik, gözlük, kozmetik, makyaj, aydınlatma, çocuk ve kadın giyimi yakın zamanda piyasaya sürme hazırlığındayız. Kadın giyim lisanslarını tamamlamak üzereyiz. Dış ve iç giyim, çanta, ayakkabı, eşarp gibi ürünlerde lisanslar tamamlanmak üzere. İstinyePark mağazamızda 1 Aralık’tan itibaren kadın aksesuarları müşterilerimize sunacağız.” Necla Dalan/ Vatan
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)