BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜnlü&Co'da atama----

Ünlü&Co'da atama

Ünlü&Co'da atama
03 Haziran 2013 - 15:37 www.finansgundem.com

Ünlü & Co Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Ünlü Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürlük görevine Can Ünalan atandı

3 Haziran 2013 tarihinden itibaren yeni görevine başlayan Can Ünalan, Ünlü & Co ailesine katılmadan önce Mubadala GE Capital, Türkiye’de CEO olarak görev almıştır. 2011 yılından beri sürdürdüğü bu görev dahilinde Mubadala GE Capital için stratejik bir pazar olan Türkiye’deki ticari ve kurumsal kredi faaliyetlerini büyütmek ve satın almalar dahil ülke operasyonlarını yürütmekten sorumlu olarak çalışmıştır.
Ünalan daha önce, GE Capital-Garanti Bankası ortaklığında GE Capital’ı temsilen Kurumsal ve Ticari Risk Biriminden sorumlu Yönetici Direktör ve kredi komitesi üyesi olarak görev almış, 1993 ve 2006 yılları arasında çalıştığı ABN AMRO Bank Türkiye’de CRO (Chief Risk Officer) ve riskten sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği, ABN AMRO Securities’de COO (Chief Operating Officer), CEO  ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi çeşitli görevler üstlenmiş, aynı zamanda Ülke Kredi Komitesi ve ALCO üyeliklerinde bulundu.
1986-1995 yılları arasında İş Bankası Teftiş Kurulu’nda Müfettişlik  ve Uluslararası Bankacılık bölümünde Müdür Yardımcılığı görevlerinde  bulunan Ünalan, Saint Joseph lisesinden 1981 yılında, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1985 yılında finans alanında uzmanlaşarak mezun olmuş, 1985-86 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde İş Yönetimi Yüksek Lisansı yaptı. 
Ünalan’dan önce bu görevi yürütmekte olan Attila Köksal, şirkette Murahhas Üye olarak çalışmalarına devam edecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hayırlı olsun03 Haziran 2013 16:20

    hayırlı olsun 2008 yılında aynı katta çalışmıştık. çok karizmatik bir abimizdi. yakışır.