BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜNLÜ & Co’ya bir ödül daha!----

ÜNLÜ & Co’ya bir ödül daha!

ÜNLÜ & Co’ya bir ödül daha!
06 Nisan 2015 - 15:35 www.finansgundem.com

ÜNLÜ & Co “Gelişen Pazarlarda Yılın İşlemi” ödülünün de sahibi oldu

ÜNLÜ & Co, Global M&A Network tarafından verilen The Global M&A ATLAS Awards’da, “Gelişen Pazarlarda Yılın İşlemi” ödülünün de sahibi oldu.

ÜNLÜ & Co’ya finans dünyasının bu prestijli ödülünü kazandıran işlem, 2014’ün sonlarında Yıldız Holding’in dünyanın en büyük ve en köklü bisküvi şirketlerinden İngiliz menşeili United Biscuits’i 3,2 milyar dolara satın alması oldu. ÜNLÜ & Co, Türkiye tarihinin en büyük yabancı şirket alım işlemi olan bu satın almada danışman olarak yer almıştı. M&A ATLAS ödülleri, küresel pazarlarda yapılan bir milyar doların üzerindeki satın alma ve birleşme işlemlerinin değerlendirilmesi sonucunda veriliyor. Bu yıl son derece yoğun bir rekabete sahne olan ödüllerde 203 işlem değerlendirmeye alındı.

ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, konuyla ilgili şu görüşü paylaştı: “2014’teki başarılarımızın meyvesini toplamaya devam ediyor, 2015’e de hızlı bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’yi dünya piyasalarının büyük yatırımcılarıyla buluşturmaya ve ülkemizi bu piyasalarda tanıtma misyonumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz.”
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)