BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü CEO’nun partisi kâbusa dönüştü----

Ünlü CEO’nun partisi kâbusa dönüştü

Ünlü CEO’nun partisi kâbusa dönüştü
29 Temmuz 2020 - 17:34 www.finansgundem.com

Goldman Sachs’ın CEO’su David Solomon aynı zamanda DJ kimliğiyle de biliniyor. Solomon’un katıldığı New York’ta düzenlenen bir yardım etkinliğinde sosyal mesafe önlemlerinin hiçe sayılması endişe yarattı

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD’nin en büyük beş bankasından birisi olan Goldman Sachs’ın CEO’su olan ve part-time DJ’lik yapan David Solomon popüler açık hava konser yerlerinde sosyal mesafe önlemlerine uyulmamasından şikayetçi.

Sahne ismi DJ D-Sol olan dünyaca ünlü CEO, 25 Temmuz’da New York’taki bir yardım etkinliğinde elektronik müzik grubu Chainsmokers grubuyla birlikte binlerce kişiye performans gösterdi.
New York Valisi Andrew Cuomo konser hakkında "korkunç sosyal mesafe ihlalleri" nedeniyle soruşturma başlattı.

Cuomo Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü Southampton’da düzenlenen bir konser etkinliğinin videoları korkunç sosyal mesafe ihlalleri göstermektedir. Halk sağlığını yasa dışı ve pervasızca tehlikeye atmanın toleransı yok."

Goldman Sachs Sözcüsü Solomon’un bazı katılımcıların sosyal mesafe önlemlerine uymaması nedeniyle endişeli olduğunu söyledi. Sözcü, “David Solomon, organizatörlerin yerel yönetimle yakın bir şekilde çalıştığını ve katı sağlık protokollerinin uygulandığı yardım için yapılan etkinliğe katılmayı kabul etmişti” ifadelerini kullandı.

Bankanın sözcüsü Solomon’un performansının erken gerçekleştiğini ve ünlü CEO’nun gösterinin sonundan önce alanı terk ettiğini bildirdi. Sözcü, "İzleyicilerin büyük çoğunluğu kurallara uyuyor gibi görünüyordu, ama bazılarının kuralları ihlal etmesi ve hem kendilerini hem de başkalarını riske atması onu rahatsız ediyor" ifadelerine yer verdi.

Goldman Sachs: Doların rezerv para rolü risk altında

 

Goldman Sachs'tan dikkat çeken altın tahmini

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)