BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜnlü bankacı da Tarkan'ı dinlemeye gitti----

Ünlü bankacı da Tarkan'ı dinlemeye gitti

Ünlü bankacı da Tarkan'ı dinlemeye gitti
04 Kasım 2015 - 11:07 www.finansgundem.com

2000 krizine kadar babadan sahip olduğu Demirbank'ın başında olan eski bankacı Halit Cıngıllıoğlu Tarkan'ı dinlemeye Monako'ya gitti

Monaco Prensi’nin şirketi Monte Carlo Societe des Bains de Mer (SBM), geçen yılki Tarkan konserinin ardından bu yıl da megastarı ikinci kez Monako’da sahneye çıkması için ağırladı. 30 Ekim akşamı, Avrupa’nın en görkemli balo salonlarından Salle des Etoiles’de gerçekleştirilen özel akşam yemeğinin ardından Tarkan sahneye çıktı.Türk misafirlerin yanı sıra sanatçıyı Monako, Fransa, Rusya, Azerbaycan, İtalya, Fransa, Almanya, Ukrayna ve Kazakistan’dan gelen 850 kişi izledi.

Türk misafirlerin arasında bankacılık sektörünün yakından tanıdığı bir isim vardı. Bir zamanlar bankacılık sektörünün yıldızı olan ve 2000 krizinde devletin el koyduğu Demirbank'ın eski sahibi Halit Cıngıllıoğlu da eşi Zekiye Cıngıllıoğlu ile konseri izlemeye gitti.

Ayrıca Tarkan’ı dinlemeye gidenlerin arasında Feryal Gülman, Hacı Sabancı, Özge Ulusoy, İdil Fırat, Yalçın-Neslihan Sabancı, Cem Lokmanhekim gibi ünlü isimler vardı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)