BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiUluslararası kuruluşlar Çin ekonomisi tahminlerini açıkladı----

Uluslararası kuruluşlar Çin ekonomisi tahminlerini açıkladı

Uluslararası kuruluşlar Çin ekonomisi tahminlerini açıkladı
18 Aralık 2023 - 11:40 www.finansgundem.com

UBS'a göre, önümüzdeki yıl Çin vatandaşlarının gelir seviyesi artmaya devam edecek. JPMorgan'a göre ise Çin'in tüketiminin 2023'teki toparlanma ivmesini 2024'de de sürdürmesi bekleniyor.

Çok sayıda küresel finans kuruluşu, son günlerde yayımladıkları görünüm raporlarında Çin ekonomisinin toparlanmasına ve istikrara kavuşmasına dair olumlu değerlendirmeler yaptı. UBS tarafından yayımlanan 2024-2025 Çin Ekonomik Görünüm Raporu'na göre, önümüzdeki yıl Çin vatandaşlarının gelir seviyesi artmaya devam ederken, bu durum tüketim artışını destekleyecek. Raporda, imalat sektörünün yeşil dönüşüme dönük yatırımlarının da güçlü kalmaya devam edeceği aktarıldı.

JPMorgan Chase'nin Çin Makro Görünüm 2024 Raporu'nda da Çin'in tüketiminin 2023'teki toparlanma ivmesini sürdürmesinin beklendiği kaydedildi. Fidelity International (FIL) tarafından yayımlanan 2024 yılına dair küresel yatırım görünümü raporunda ise Çin ekonomisinin toparlanma sürecine girdiğine, bu yılın temmuz ayından itibaren uygulamaya konulan bir dizi politikanın sonuçlarının görülmeye başlandığına dikkat çekilerek, Çin'de 2024 yılında makro ekonomik istikrarın sağlanmasının beklendiği ifade edildi.

Bank of China'dan Çin ekonomisi büyüme tahmini

 

UBS'ten Çin ekonomisi tahmini

 

Çin ekonomisine 5G-A dopingi

 

Çin ekonomisi büyük bir krize sürükleniyor

 

Ekonomistlerden Çin ekonomisi tahmini

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)