BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiÜcretli 'mavi tik' statüsü bugün yeniden başlıyor----

Ücretli 'mavi tik' statüsü bugün yeniden başlıyor

Ücretli 'mavi tik' statüsü bugün yeniden başlıyor
13 Aralık 2022 - 11:05 www.finansgundem.com

Twitter, ücretli 'mavi tik' statüsünü bugün yeniden başlatıyor. Web kullanıcıları 8 dolar, iOS kullanıcıları ise 11 dolar abonelik ücreti ödeyecek. Twitter CEO'su Musk, çok yakında tüm eski mavi tikleri kaldıracaklarını açıkladı.

Twitter, 'mavi onay rozeti' statüsünü bugünden itibaren abonelerin hizmetine yeniden sunacak. Bu statü için web kullanıcılarından 8 dolar, Apple iOS kullanıcılarından 11 dolar aylık abonelik ücreti alınacak.

Ücretli aboneler, kullanıcı adlarını veya profil fotoğraflarını değiştirebilecek ancak onay süreci sonuçlanıncaya kadar 'mavi tik' işareti geçici olarak hesaptan kaldırılacak.

Twitter ayrıca gelecek günlerde, 'resmi' onay rozetini, işletme hesapları için altın renkle, devlet ve çok taraflı hesaplar için gri onay işaretiyle değiştireceğini duyurdu.

Öte yandan Twitter'ın CEO'su Elon Musk, yaptığı açıklamada "Birkaç ay içinde tüm eski mavi tikleri kaldıracağız. Verilme biçimleri bayağı ve anlamsızdı" açıklamasını yaptı.

Şirket, kasım ayında, kimlik hırsızlığı ihtimali nedeniyle onaylı hesap olarak bilinen 'mavi tik' uygulamasının yeniden başlatılmasını ertelediğini açıklamıştı.

Twitter ofis mobilyalarını satıyor

 

Twitter'daki karakter sayısının 4 bin olacağı doğrulandı

 

Elon Musk Twitter'ı suç mahalline benzetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)