BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık​Twitter’dan kredi, DenizBank’a ödül getirdi!----

​Twitter’dan kredi, DenizBank’a ödül getirdi!

​Twitter’dan kredi, DenizBank’a ödül getirdi!
16 Aralık 2013 - 21:41 www.finansgundem.com

Twitter’da kredi başvurularını kabul etmeye başlayan ilk banka olan DenizBank, önemli bir ödülün sahibi oldu

Dünyanın en yaygın sosyal paylaşım ağlarından olan Twitter’da ”direct message” yöntemiyle kredi başvurularını kabul etmeye başlayan ilk banka olan DenizBank, bu uygulamasıyla Financial Word Innovation Awards 2013’de “Müşteri Deneyiminde Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Geçtiğimiz yıl Türk bankacılık sektöründe yeni bir uygulamaya daha imza atarak müşterilerine dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından olan Twitter’da “Direct Message” (DM) yöntemiyle kredi başvuru imkânı getiren DenizBank’ın bu yenilikçi uygulaması, uluslararası boyutta ödülle taçlandırıldı. DenizBank, Twitter’dan kredi uygulamasıyla Financial Word Innovation Awards 2013’de “Müşteri Deneyiminde Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu. Financial World‘de; Secure Trust Bank CEO’su gibi birçok CEO, gazeteci ve akademisyenin jüriliğini yaptığı yarışmada 16 ana kategoride ödül verildi. Filipinler, ABD, Rusya, İsrail, Malta, Hindistan ve İngiltere’den çok sayıda katılımcının finalist olduğu törende; DenizBank Twitter’dan kredi ürünü ile Müşteri Deneyiminde Mükemmellik ödülünü birçok rakibini geride bırakarak kazandı.

DenizBank bu yıl daha önce de fastPay mobil cüzdan uygulaması ile uluslararası yarışma platformları olan The Banker ve Banking Technology Awards 2013’de “En iyi Ödeme Sistemi” ödülleri ve Mobildeniz bankacılık uygulaması ile Amerika’nın en prestijli ödül platformlarından biri olan Stevie Awards’da Hizmetler ve Servisler dalında “Gümüş Madalya” ödüllerini almıştı. 

“Kullanıcılara bulundukları ortamda hizmet sunma hedefine sahibiz”

Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik şunları söyledi: “DenizBank olarak sürekli zirvede yarışabilmenin altın kurallarından birinin inovasyon, diğerinin ise yeni teknoloji ve platformlara adaptasyon olduğuna inanıyoruz. Alışılmış bankacılık hizmetlerimizin yanı sıra hayatı kolaylaştırma ve kullanıcılara bulundukları ortamda hizmet sunma hedefine sahibiz. AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Türkiye’de bir benzeri olmayan fastPay, Dünya’da ilk olarak lanse edilen Şubeniz Facebook’ta ve Twitter’dan kredi uygulamalarımızla müşteri neredeyse oraya hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Twitter’dan kredi uygulamamızın dünya çapında bir ödüle layık görülmesi bizi önümüzdeki dönemde yenilikçi uygulamalar adına daha da motive edecek. Teknolojideki son yenilikleri bankacılık sektörüyle her zaman ilk tanıştıran bankamızın yeniliklerini önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi hedefliyoruz.”

Twitter’dan kredi çok kolay

Birçok ilk’e imza atan DenizBank, kullanıcılarının Twitter’dan ayrılmadan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmasına imkân veriyor. Bunun için kullanıcılar twitter’da @DenizKredi adlı hesaptan, kimlik numarası ve cep telefonunu yazarak kredi talebini ”Direct Message” yöntemiyle @DenizKredi hesabına gönderiyor. Onay mesajı ise cep telefonuna geliyor. @DenizKredi hesabı, nasıl kredi başvurusu yapılacağını da 140 karakterde takip eden kişiye öğretiyor. Twitter’dan kredi ile kullanıcılar, hem çok özel faiz avantajından yararlanıyor, hem de dosya masrafı ödemeden, evrakla formaliteyle uğraşmadan kredilerini kullanabiliyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)