BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTwitter, Resmi etiketi için şart koştu----

Twitter, Resmi etiketi için şart koştu

Twitter, Resmi etiketi için şart koştu
09 Kasım 2022 - 10:51 www.finansgundem.com

Twitter, yalnızca belirli şartları yerine getiren Blue abonelerinin profilinde "Resmi" etiketi yer alacağını açıkladı. Kullanıcılar mavi tik alsalar dahi gereklilikleri yerine getirmezlerse Resmi etiketine sahip olamayacaklar.

Twitter, Blue hizmetini satın alan kullanıcıların profilinde “Resmi” etiketine yer vereceğini açıkladı. Kullanıcıların hesapların gerçek olduğunu ayırt etmeye yardımcı olmak için başka bir onay işareti türü sunuyor. Twitter’ın ürün yönetimi direktörü Esther Crawford, sosyal medya şirketinin bu yeni doğrulama özelliğini belirli hesaplara sunacağını açıkladı. Mavi tike sahip hesaplar, doğrulandıklarını belirtmek için “Resmi” etiketine sahip olacak.

Crawford, yeni statünün yalnızca “hükümet hesaplarına, ticari şirketlere, iş ortaklarına, büyük medya kuruluşlarına, yayıncılara ve bazı tanınmış kişilere” verileceğini açıkladı.

The New York Times’a göre Twitter, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ara seçimler nedeniyle sözde ertelendikten sonra çarşamba günü 8 dolarlık Blue aboneliğini resmi olarak sunacak.

Twitter, Blue hizmetinin aylık ücretini ayda 4.99 dolardan 8 dolara yükseltecek.

Sahte gönderi paylaşan Twitter kullanıcısına hapis cezası

 

Twitter'dan Hindistan'da çalışanlara darbe!

 

Musk Twitter'a getireceği yenilikleri açıkladı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)