BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTwitter Lucky Sort’u satın aldı----

Twitter Lucky Sort’u satın aldı

Twitter Lucky Sort’u satın aldı
14 Mayıs 2013 - 11:40 www.finansgundem.com

Twitter görsel alanda kendini geliştirmek için Lucky Sort'u satın aldı

Twitter veri işleme & görselleştirme ve sunma konusunda kendini dahada geliştirmek için bu alanda uzmanlaşmış Lucky Sort’u satın aldı. Kısa bir süre önce bu alandaki eksikliğini gidermek üzere Ubalo’yu satın almıştı ancak bu alandaki eksikliğini gidermek için bu şirketi satın almakla yetinmedi. Ve Twitter 2 yıl önce kurulmuş olan Locky Sort’u satın aldığını resmen duyurdu. Twitter bu satın alma ile birlikte sosyal ölçümleme ve duygu analizi konusunda ki TopicWatch adlı ürününüde kapatmış olacak.
Bu satın almayla beraber Twitter’ın bundan sonraki vizyonu da biraz daha netleşmiş oldu. Twitter, platformu üzerinde çok yoğun bir şekilde oluşan veriyi daha iyi ölçerek, ortaya çıkan eğilimleri yakından takip etmek isteyenler için detaylı ve anlamlandırılabilir bir şekilde sunmayı planlıyor. Lucky Sort bu alımla birlikte Twitter’ın San Francisco’daki mühendislik bölümüne dahil olacak. Twitter ve Lucky Sort alım işlemiyle ilgili finansal detayları ise paylaşmadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)