BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTÜSİAD Genel Sekreteri Kaleağası görevden ayrılıyor----

TÜSİAD Genel Sekreteri Kaleağası görevden ayrılıyor

TÜSİAD Genel Sekreteri Kaleağası görevden ayrılıyor
06 Şubat 2020 - 18:35 www.finansgundem.com

Üç yıldır TÜSİAD Genel Sekreterliği’ni üstlenen Dr. Bahadır Kaleağası’nın 7 Şubat itibariyle görevinden ayrılacağı açıklandı. Yerine vekaleten yardımcısı Ebru Dicle atanıyor.

TÜSİAD’da önemli ayrılık… 2017’de TÜSİAD Genel Sekreterliği’ne getirilen Dr. Bahadır Kaleağası 7 Şubat’tan (yarın) itibaren geçerli olmak üzere görevi bırakıyor. Ayrılık haberinin duyurulduğu Kurum açıklamasında, Kaleağası’nın Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanlığı’nı ise sürdüreceği ifade edildi.  

Konuyla ilgili olarak TÜSİAD’dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“1995-2009 yılları arasında Brüksel Daimi Temsilciliği, 2009-2017 yılları arasında TÜSİAD Uluslararası Koordinatörlüğü ve 2017 yılından bu yana TÜSİAD Genel Sekreterliği görevini üstlenmiş olan Dr. Bahadır KALEAĞASI, 7 Şubat 2020 tarihi itibariyle TÜSİAD Genel Sekreterliği görevinden ayrılacaktır. TÜSİAD Genel Sekreterliği görevine vekaleten Genel Sekreter Yardımcısı Ebru DİCLE atanacaktır. 

Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanlığı görevini sürdürmeye devam edecek olan Dr. Bahadır KALEAĞASI’na, TÜSİAD Yönetim Kurulu olarak TÜSİAD’a değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve yaşamının yeni döneminde başarılar diliyoruz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)