BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerTürkiye Dubai’de 'Onur konuğu' oldu----

Türkiye Dubai’de 'Onur konuğu' oldu

Türkiye Dubai’de 'Onur konuğu' oldu
16 Mayıs 2013 - 15:32 www.finansgundem.com

Türkiye kartlar ve ödeme sistemleri alanında bölgesinin en büyük organizasyonu olan Dubai Cards&Payments Middle East Fuarı’na damgasını vurdu

Türkiye, 14-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında Dubai World Trade Center’da gerçekleştirilen Cards&Payments Middle East Fuarı’na damgasını vurdu. “Onur Konuğu Ülke” olarak davet edilen Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla birlikte fuara katılan Bankalararası Kart Merkezi (BKM), dünyanın yakından takip ettiği ve örnek aldığı Türkiye’nin ödeme sistemleri alanındaki başarılarını, Ortadoğu ve dünyanın birçok ülkesinden gelen sektör temsilcileri ile paylaştı.
Bankalararası Kart Merkezi Genel  Müdürü Dr. Soner Canko, fuar kapsamında gerçekleştirdiği konuşmasında “2023 - Nakitsiz Ödemeler” hedefimiz doğrultusunda Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 yılında, Türkiye’deki tüm işlemlerin ödeme sistemleri üzerinden gerçekleştirilmesi konusunda gerekli altyapı çalışmalarını devam ettirmekteyiz. Gelecek dönemde Türkiye’nin ödeme sistemleri konusunda dünyada öncü olmaya devam edeceğine olan inancımızla çalışmalarımızı yoğun şekilde ve hızla sürdürüyoruz” dedi.                                                                                                   
Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nin kartlar ve ödeme sistemleri alanındaki en büyük organizasyonu olan Cards&Payments Middle East Fuarı’nda, sektöre dair yeni fikirler ve trendler tartışılırken, iki gün boyunca sektörün önde gelen temsilcilerinin konuşmalarından oluşan oturumlar gerçekleştirildi. Ayrıca fuar kapsamında, en iyi mobil ödeme aplikasyonu, en iyi kredi kartı, en iyi banka kartı gibi toplam 11 kategoriden oluşan Smart Cards Ödülleri sahiplerini buldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)