BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTürk şirketler Çin’e çıkarma yaptı ----

Türk şirketler Çin’e çıkarma yaptı

Türk şirketler Çin’e çıkarma yaptı
12 Eylül 2015 - 08:55 www.finansgundem.com

Mobilya tanıtımı adına büyük önem taşıyan CIFF 2015 Fuarı’nda bu yıl 23 Türk firması da boy gösterdi.

Dünyanın dört bir yanından mobilya üretici, ihracatçı ve satın almacıları bir araya getiren ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ Şanghay’da açıldı. 400 bin metrekareyle dünyanın en büyük fuar alanında 36. kez düzenlenen CIFF 2015 Fuarı 1.500 uluslararası katılımcıya ev sahipliği yapıyor. Mobilya tanıtımı adına büyük önem taşıyan CIFF 2015 Fuarı’nda bu yıl Türk firmaları da boy gösterdi. Türk mobilyaları 1.000 metrekarelik alanda, 23 firmayla temsil edildi. Sektör temsilcileri fuarda çeşitli uluslararası işbirliklerine dair görüşmeler de yaptı. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, “Kanada, Çin, Hindistan, Kuveyt, Suudi arabistan gibi önemli satın almacılarla görüşmeler yapıldı. İlgi nedeniyle önümüzdeki yıl fuardaki alanımızı iki katına çıkaracağız” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)