BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTürk hackerlar ele geçirdi----

Türk hackerlar ele geçirdi

Türk hackerlar ele geçirdi
26 Haziran 2013 - 12:00 www.finansgundem.com

Türk bilgisayar korsanları Amerika'da bir havaalanının internet sitesini ele geçirdi

Ohio'da bulunan Akron-Canton havaalanının internet sitesinin, bir süre önce Türk bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiği ortaya çıktı.
Havaalanı yetkilileri, olayı doğrularken müşterilerin kredi kartı bilgileri ve Sosyal Güvenlik numaraları gibi hassas bilgilerin yayımlanmadığını açıkladı. Siteyi ele geçiren Türk Ajan isimli grup, yayınladığı mesajda Amerike Birleşik Devletleri'nin Orta Doğu politikasını eleştirdi. 

Site, güvenliği tekrar sağlayabilmek için yeniden bakıma alındı. Siber saldırı havaalanı trafiğini etkilemedi. Türk korsanların ABD’nin çeşitli hükümet web sitelerini de ele geçirmeye çalıştığı bildirildi. Olayın Anonymous 'OpUSA Kampanyası’nın bir parçası olduğu düşünülüyor. Federal Araştırma Bürosu (FBI), araştırmaların sürdüğünü açıklarken havaalanı yetkilileri, benzeri bir olayın tekrar yaşanmaması için her türlü önlemin alınacağını duyurdu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)