BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın damadı Beyaz Saray anılarını yazıyor...----

Trump'ın damadı Beyaz Saray anılarını yazıyor...

Trump'ın damadı Beyaz Saray anılarını yazıyor...
12 Mart 2021 - 09:40 www.finansgundem.com

ABD eski Başkanı Trump'ın damadı ve eski üst düzey danışmanı Jared Kushner'ın, Beyaz Saray anılarını kitaplaştıracağı öğrenildi. Söz konusu kitapta, hapishane reformu, ticaret anlaşmaları, azil soruşturması ve pandeminin yer alacağı ileri sürüldü.

Reuters'ın bir kaynaktan aldığı bilgiye göre Kushner, kitabın büyük kısmında İsrail ile bir dizi Arap devleti arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için yaptığı anlaşmalara yoğunlaşacak.

NTV'deki habere göre; Trump'ın görevden ayrılması öncesinde imzalanan İbrahim Anlaşmaları İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Sudan ve Fas arasında uzlaşı sağlamıştı.

Kushner'ın kitabında ayrıca hapishane reformu, ticaret anlaşmaları, Trump'ın azil soruşturması ve yönetimin koronavirüs pandemisine yanıtı da yer alacak.

"HESAPLAŞMA DEĞİL"

ABD'nin Çin ilişkileri, 2016 seçimlerine Rus müdahalesine dair soruşturma, sınır krizi ve George Floyd'un ölümünü üzerine başlayan ırksal huzursuzluğa da değinilecek.

Reuters'ın kaynağı, Kushner'ın "hesaplaşmayı değil, tarihsel bağlam sunmayı ve okurların Trump Beyaz Sarayı'nda çalışmanın nasıl bir şey olduğunu anlamasına yardımcı olmayı amaçladığını" söylüyor.

Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra eşi Ivanka Trump'la birlikte Miami, Florida'ya taşınan 40 yaşındaki Kushner'ın eski başkanın danışmanlığından ayrıldığı belirtiliyor.

Trump: Ben olmasam aşı olamayacaktınız

 

Çin'de yeni trend Trump heykeli

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)