BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Ben olmasam aşı olamayacaktınız----

Trump: Ben olmasam aşı olamayacaktınız

Trump: Ben olmasam aşı olamayacaktınız
12 Mart 2021 - 08:30 www.finansgundem.com

ABD tarihine geçen en ilginç başkanlardan biri olan Trump’tan ABD’lilere: Ben başkan olmasaydım 5 yıl daha aşı olamayacaktınız

ABD eski Başkanı Donald Trump, yönetiminin yeni tip korona virüs (Kovid-19) aşısı edinme çabalarına övgüde bulunarak, eğer kendisinin o dönemde başkan olmaması halinde, ABD’lilerin yıllarca aşıya erişemeyeceklerini öne sürdü.

Fox News’e göre Trump, ofisi tarafından servis edilen açıklamada, “Umarım herkes korona virüs aşısını ne zaman yaptırdığını hatırlar. Eğer ben başkan olmasaydım, en iyi ihtimalle 5 yıl daha o güzel aşıyı olamayacaktınız. Umarım herkes hatırlar” ifadelerini kullandı.

Trump’ın bu açıklaması, ABD Başkanı Joe Biden’ın, Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı’na, Johnson & Johnson’ın yeni tip korona virüs (Kovid-19) aşısından 100 milyon doz daha alınması için talimat verdiğini duyurmasının hemen ardından geldi.

Biden'dan 2 kritik tarih: 1 Mayıs, 4 Temmuz

 

Novavax aşısı yüzde 96 etkili

 

Belirti göstermeyen enfeksiyonlara karşı yüzde 94 başarı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)