BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTinkoff Bank, birkaç ülkeyle döviz transferlerine tekrar başlıyor----

Tinkoff Bank, birkaç ülkeyle döviz transferlerine tekrar başlıyor

Tinkoff Bank, birkaç ülkeyle döviz transferlerine tekrar başlıyor
30 Temmuz 2023 - 16:26 www.finansgundem.com

Rusya’nın en büyük özel bankalarından Tinkoff Bank, birkaç bankaya döviz cinsinden para transfer hizmetine yeniden başladığını açıkladı.

Rusya’nın en büyük özel kredi kuruluşlarından Tinkoff Bank, Azerbaycan, Kırgızistan ve Tacikistan’daki birkaç bankaya döviz cinsinden para transfer hizmetine yeniden başladığını duyurdu.

Bankanın basın servisi tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan ve Kırgızistan’daki bazı bankalar ile Tacikistan’da yer alan kredi kuruluşu Orienbank’a ABD doları cinsinden havale gerçekleştirilebildiği, aynı zamanda Hong Kong doları, yuan ve tenge cinsinden de para göndermenin mümkün olduğu belirtildi.

Tinkoff’dan bu ülkelerdeki bankalara para transferi süresinin bir iş günü olduğu vurgulanırken, mesajda, “Havale süresi, lehdar banka ve muhabir bankalara bağlıdır. Aynı zamanda bazı muhabir bankalardaki durumun hala netleşmediği de bilinmektedir” denildi.

Ayrıca kredi kuruluşunun Rusya’da Sberbank ve Rosbank’adolar ve avro cinsinden para transfer edilebileceği eklendi.

Tinkoff kartları yurtdışında çalışmıyor

Bankanın basın servisi tarafından yapılan açıklamada, yurtdışına gitmeyi planlayan Tinkoff Bank müşterilerine nakit çekmeleri tavsiye edilirken, mesajda, “Rusya’da Tinkoff Bank’a ait banka ve kredi kartları herhangi bir değişiklik olmadan çalışmaya devam etmekte, ancak başka bir ülkede bugün itibariyle çalışmayacaktır” denildi.

Çin ulusal ödeme sistemine bağlı Union Pay logolu kartların da çalışmayabileceği konusunda müşterilerini uyaran banka, Union Pay kartlarının hangi ülkelerde çalışmaya devam edeceğini netleştirdiklerini de sözlerine eklerken, aynı zamanda artık Union Pay kartları vermediğini de vurguladı.

ABD ve Kanada, Tinkoff Bank’a yaptırım uyguladığını ilan etmişti.

Tinkoff Bank'tan yatırımcılarına kötü haber

 

Rusya döviz kısıtlamalarını tekrardan uzattı

 

Rusya dövizden sonra iç piyasada altın alımını da durdurdu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)