BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTavuk Dünyası’na yeni CEO----

Tavuk Dünyası’na yeni CEO

Tavuk Dünyası’na yeni CEO
06 Şubat 2017 - 16:07 www.finansgundem.com

Ödüllü lezzetleri ile aranan ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 20 şirketi içinde yer alan Tavuk Dünyası'nın CEO'su Volkan Mumcu oldu.

Tavuk ağırlıklı menüleri ile Türkiye’de yeme – içme sektöründe kendisine yepyeni bir kulvar oluşturan Tavuk Dünyası, hızlı büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşıma hedefiyle CEO görevine Volkan Mumcu’yu getirdi. 

2011 yılında girdiği pazarda, 100’ün üzerinde restoranı ile 1700’ü aşkın kişiye istihdam sağlayan Tavuk Dünyası, bünyesinde yer alan AR-GE mutfağında geliştirip reçetelendirdiği ürünleriyle Türkiye’nin güçlü bir değeri olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 20 şirketinden biri olan Tavuk Dünyası vizyonunu ve başarısını, yeni CEO’su Volkan Mumcu’nun ulusal ve uluslararası deneyimi ile ileri taşımayı hedefliyor. 

Kariyeri boyunca gıda sektöründe faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası firmalarda üst düzey yönetici olarak görev yapan Volkan Mumcu 6 Şubat 2017 itibariyle Tavuk Dünyası bünyesinde CEO olarak görev yapmaya başladı. 

Volkan Mumcu Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 20 şirketi içinde yer alan Tavuk Dünyası’nda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Kısa sürede sektöre getirdiği yenilikler ve benzersiz lezzetleriyle adından söz ettiren Tavuk Dünyası hızlı büyümeye yurtiçi ve yurtdışında açılacak yeni mağazalarla devam edecek. Ayrıca yeni dönemde başlatacağımız kurumsal dönüşüm çalışmalarımız ile Türkiye'nin güçlü bir değeri olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemeye devam edecek.” dedi. 

Volkan Mumcu Hakkında

İş hayatına 1992 yılında Çukurova Ziraat Endüstri ve Ticaret‘te başlayan Volkan Mumcu, 1994-2003 yılları arasında Unilever' de Zincir Mağazalar ve Ticari Pazarlama departmanlarında yönetici olarak çalıştı. Ardından Danone Türkiye’de Ulusal Zincir Market ve Modern kanaldan sorumlu üst düzey yönetici olarak çalışan Mumcu, 2006-2015 yılları arası Yıldız Holding 'te Süt ve Sütlü ürünler şirketi Seher Gıda’da Genel Müdürlük görevini üstlendi. Volkan Mumcu, Tavuk Dünyası’ndaki yeni görevinden önce Azmüsebat Çelik Sanayi ve Ticaret’te Genel Müdürlük görevini yürütüyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)