BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarım Kredi Kooperatifleri ürünleri bakkal raflarında yerini alacak----

Tarım Kredi Kooperatifleri ürünleri bakkal raflarında yerini alacak

Tarım Kredi Kooperatifleri ürünleri bakkal raflarında yerini alacak
14 Ekim 2022 - 08:47 www.finansgundem.com

Gıdaya gelen fahiş zamların ardından yeni bir açıklama geldi. Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Genel Müdürü Hüseyin Aydın, kurumun ürünlerinin bakkalarda da satılacağını açıkladı. Projenin yıl sonu hayata geçirilmesi bekleniyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Genel Müdürü Hüseyin Aydın, kurumun ürünlerinin bakkalarda da satılacağını açıkladı.

Basın toplantısı yapan Aydın, ağustos ayında yapılan indirimlerin bekleneni verememesi konusundaki eleştirilere operasyonel sıkıntıların yol açtığını savundu.

İşte Aydın'ın verdiği demeçler;

İnsan kaynağı ve depolar ile ilgili sıkıntılar yaşadık. Aksamalar oldu. Malı bittiği halde talep etmeyen market, malı olup da göndermeyen depocu da oldu. Çok aksaklık yaşadık. Depo olmadan bu işin olmadığını gördük. Ben de depoda varken markette olmadığını gördüm ama bu durumu hızlıca toparlıyoruz.
Halihazırda marketlerimizde satılan 1.600 ürünün 600’den fazlasını kendimiz üretiyoruz. Bunların içinde 200-250 üründe ciddi anlamda alt fiyat uyguluyoruz. O dönem haksız karşılaştırmalar yapıldı. Bizim üst kalite ürünümüz ile başka bir marka ürünün alt kalite ürünü kıyaslandı.
Mahalle bakkalları, kendi ürünlerini satarken yanına biz de kendi ürünlerimizi koyacağız. Bakkal raflarında gıda ürünleri, temizlik ürünleri yer alacak. Üstünde Tarım Kredi etiketi olacak, fiyatlar kooperatif marketlerle aynı standartta olacak. Yani bu bakkallar bizim bayimiz olacak.
Bayilik vereceğimiz bakkallarda aradığımız özellikler olacak. Belirli zaman bu işi yapmış olmalarına ve kredibilitesine bakacağız. Bu şekilde bin tane bayilik planlıyoruz. Ankara, Mersin, Antalya, Konya, Adana pilot olarak seçtiğimiz öncelikli şehirler arasında yer alıyor.

 

Tarım Kredi marketlerde rekor satış

 

Tarım Kredi'nin indirimli ilk gününde ciro 7'ye katlandı

 

Tarım Kredi marketlerinde kasap reyonu açılacak

 

Tarım Kredi, üreticinin borçlarını yapılandırıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)