BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarım Kredi'nin indirimli ilk gününde ciro 7'ye katlandı----

Tarım Kredi'nin indirimli ilk gününde ciro 7'ye katlandı

Tarım Kredi'nin indirimli ilk gününde ciro 7'ye katlandı
16 Ağustos 2022 - 12:38 www.finansgundem.com

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri geçtiğimiz günlerde bazı ürünlerde indirim yapmıştı bunun üzerine ,indirimli ilk gün 7 kat ciroya ulaştı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nden yapılan açıklamada, 1400 satış noktasında 30’un üzerinde temel üründe indirimli satışlara başlandığı belirtilerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan indirim kampanyasının, daha fazla üründe uygulanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Açıklamada, Tarım Kredi’nin hem üreticilerin hem de tüketicilerin beklentilerini karşıladığına dikkat çekilerek, gelecek dönemlerde de yeni indirim kampanyalarının kamuoyu ile paylaşılmaya devam edileceği kaydedildi.

İndirime konu olan ürünler şunlar: Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi.

Tarım Kredi'de indirim uygulaması bugün başladı

 

1400 Tarım Kredi marketinde etiketler değişti, indirim başlıyor

 

İşte Tarım Kredi'de yüzde 30 indirim yapılacak ürünler

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)