BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisT-box şimdi ne yapacak?----

T-box şimdi ne yapacak?

T-box şimdi ne yapacak?
22 Mart 2013 - 15:01 www.finansgundem.com

Boyner'in açıklamasına göre, T-box bundan sonra Boyner ve YKM mağazaları ile internet üzerinden satılacak.

Boyner Holding, T-box mağazalarının kapatıldığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “T.box, yeni stratejisine uygun olarak farklı satış kanallarında büyümesini sürdürüyor” denildi. Açıklamada, T-box ürünlerinin Boyner ve YKM Mağazaları ile bazı internet sitelerinden satılmasına devam edileceğine dikkat çekildi.
GELENEKSEL TEKİL MAĞAZALARDA DEĞİL
Açıklamada, şöyle denildi: “Bir tişörtü minik bir kutunun içine sıkıştırma fikriyle ortaya çıkan; renkli, dinamik ve eğlenceli bir karaktere sahip T-box, geleneksel tekil mağazalarında hayatına devam etmek yerine, marka DNA'sına da uygun olarak farklı satış kanallarında büyüme kararı almıştır. Bu kararla birlikte T.box markası, hedef kitlesinin taleplerine uygun olarak internette ve büyük mağazalardaki satış noktalarında yer almaktadır.
T-box markalı kadın, erkek ürünleri ve aksesuarlar, Boyner Mağazaları, YKM Mağazaları, boyner.com.tr ve morhipo.com'da hedef kitlesiyle buluşmaya devam etmektedir.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)