BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSuzan Sabancı Dinçer-Haluk Dinçer evliliği bitiyor----

Suzan Sabancı Dinçer-Haluk Dinçer evliliği bitiyor

Suzan Sabancı Dinçer-Haluk Dinçer evliliği bitiyor
27 Eylül 2023 - 09:12 www.finansgundem.com

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ile 28 yıllık eşi Haluk Dinçer'in ‘anlaşmalı olarak’ boşanmak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Sabancı Ailesi'nin üyesi ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer boşanıyor. Bülent Cankurt’un Sabah’taki haberine göre Suzan Sabancı Dinçer ile 28 yıldır aynı yastığa baş koyduğu Sabancı Holding'in Gıda ve Perakendecilik Grup Başkanı olan eşi Haluk Dinçer boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin, mahkemeye anlaşmalı olarak başvurdukları öğrenildi. 

BİRLİKTE ALINAN BİR KARAR

Cankurt şok kararla ilgili olarak haberinde şu ayrıntılara yer verdi:

“Ancak inanamadım ve teyit etmek için iki tarafı da aradım; doğruymuş... Suzan Hanım, "Evet doğru. 28 yıllık sevgi ve saygıyla dolu, renkli bir evlilik yaşantımızın ardından, iyi düşünerek, çocuklarımızla da istişare ederek bu birlikteliği sonlandırma kararı aldık" dedi.

Haluk Bey de, "Bundan sonraki süreçte, çekirdek ailemizin birliğini koruma kararlılığımızı sürdüreceğiz. İkimizin birbirine olan bağlılığını en iyi arkadaş olarak sürdürmenin, en sağlıklı yol olacağını düşünüyoruz" dedi.”

Haberde, Haluk Dinçer'in, boşanma sonrası da Sabancı Holding Gıda ve Perakendecilik Grup Başkanı görevini sürdüreceği belirtildi. 28 yılın ardından boşanmaya karar veren çiftin, 27 yaşında Haluk Akay adlı bir oğulları ve 25 yaşında Ceyda adlı bir kızları var.

McKinsey uzlaşı için 230 milyon dolar ödeyecek

Evergrande'nin yönetim kurulu başkanına polis kancası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)