BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞoygu: Rusya için kazanmaktan başka seçenek yok----

Şoygu: Rusya için kazanmaktan başka seçenek yok

Şoygu: Rusya için kazanmaktan başka seçenek yok
13 Eylül 2023 - 17:22 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Rusya'nın özel askeri harekatta kazanıp kazanmayacağının sorulması üzerine "Bizim için başka bir seçenek yok" dedi.

Kuzey Kore heyetiyle yapılan görüşmelerden sonra Rossiya 1 televizyonuna veren Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya için özel askeri harekatta kazanmaktan başka seçenek olmadığını vurguladı.

Şoygu, Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin düşmanın teçhizatını ve personelini imha ettiğini ve şu anda bunun ana görev olduğunu anlattı.

Ukrayna ordusunun aylardır karşı saldırı gerçekleştirdiğini, karşı saldırının düzenlendiği bölgelerde aktif savunma yaptıklarını ve tüm düşman unsurlarını vurmayı sürdürdüklerini kaydeden Şoygu, "Birlikler, gerekli cephelerde aktif savunmayı sürdürmek için çalışıyor. Bazı yerlerde bu daha zor, bazı yerlerde daha kolay ancak evlatlarımızın ve komutanların kendinden emin şekilde hareket ettiklerini söyleyebilirim. Bugün itibarıyla savunmamız gereken şeyleri güvenli bir şekilde savunuyoruz" ifadelerini kullandı.

AB, Rus kişi ve kuruluşlara yönelik yaptırımları uzattı

 

Rusya için kadeh kaldırdılar

 

Rusya'dan ABD'ye uzun menzilli füze tepkisi

 

1945'ten bu yana Rusya ve Kuzey Kore ilişkilerinin inişli çıkışlı seyri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)