BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞimşek: Not artışları devam edecek----

Şimşek: Not artışları devam edecek

Şimşek: Not artışları devam edecek
04 Mayıs 2024 - 14:35 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, S&P'nin Türkiye'nin kredi notunu 1 kademe artırmasına ilişkin, "S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından, Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu artırmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şimşek, "Programımızın olumlu sonuçları kredi derecelendirme kuruluşlarının kararlarına yansıyor. S&P, ülke kredi notumuzu 11 yılın ardından 1 kademe artırırken görünümü pozitif olarak korudu. S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi. Güçlendirerek uygulamaya devam ettiğimiz programımızla ülkemize duyulan güveni en üst seviyeye taşımakta kararlıyız" dedi.

S&P'nin Türkiye notuna Mahfi Eğilmez'den ilk yorum

 

S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B+"ya yükseltti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • duran04 Mayıs 2024 21:14

    Ülke olarak ne taahhütler verdik acaba! Tavukta ette kıytırık birkaç liralık fiyat düşüşleriyle enflasyon düşmez. Defolup gidin sizin yalanlarınıza karnımız tok. Restaurantlar benzin mazot, su, ilaçlar vb. Sürekli peyderpey zamlanıyor. Defolun, milleti kandırmaya çalışmayın!!!