BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSosyetik çift de sırra kadem bastı!----

Sosyetik çift de sırra kadem bastı!

Sosyetik çift de sırra kadem bastı!
03 Şubat 2015 - 14:53 www.finansgundem.com

Indhira-Adnan Taşpınar çiftinin sahip olduğu gece kulübüne gelen çalışanlar gördükleri karşısında şoke oldu

İstanbul’un ünlü gece kulübü Propaganda'nın sahibi Indhira-Adnan Taşpınar çifti, mekânı bir gecede kapatıp sırra kadem bastı. İşe gelen çalışanlar tabelanın indirildiğini görünce şoke oldu

Habertürk'ün haberine göre, eğlence sektörünün tanınmış isimlerinden, Eda Taşpınar’ın amcası Adnan Taşpınar ve eşi Indhira, çocuklarıyla birlikte ortadan kayboldu. Kimisi çiftin piyasayı dolandırdığını iddia ederken, kimisi de dolandırıldıklarını söylüyor. 23-24 Ocak’ta mekânda çalışan personel, hafta başında büyük bir şokla karşılaştı.

Pazartesi günü yapılan rutin toplantıya gelen ekip, mekânın yerinde yeller estiğini görünce neye uğradığını şaşırdı. Ünlü gece kulübünün kapı kilitleri bir günde değiştirildi, tabelası söküldü, telefonları ve sosyal medya hesapları kapatıldı. 26 Ocak Pazartesi sabahından bu yana kimseler Adnan-Indhira çiftine ulaşamadı.

CAN ATEŞ FAKTÖRÜ MÜ?

Taşpınar çiftinin sır olmasıyla ilgili bir diğer iddia da haciz şokuyla gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde kaçtığı iddia edilen Can Ateş’le ortak iş yaptıkları yönünde.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)