BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSony PlayStation 4 görücüye çıktı----

Sony PlayStation 4 görücüye çıktı

Sony PlayStation 4 görücüye çıktı
12 Haziran 2013 - 10:04 www.finansgundem.com

Sony, sonbaharda çıkacak olan Playstation 4 oyun konsolunun fiyatını belirledi

Oyun severler tarafından merakla beklenen Sony PlayStation 4, uzun bir gizemli bekleyişten sonra sahnedeki yerini aldı. Sony, beklenen tanıtımı 3.kez ertelemesinin ardından başarılı oyun konsolu PS4’ü tüm oyun severlerle buluşturdu.
Bir önceki nesil olan PS3’e göre internet bağlantısı zorunluluğu olmadan oyun oynamalara imkan sağlayan PS4, ikinci el oyunları da çalıştırabiliyor olacak. Alışılmışın dışından bir durum olan oyun takası sayesinde, sizdeki oyunu bir başka oyun severle değiştirerek oynamaya başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Yeni PS 4 Amerika’da 399 $, Avrupa’da 349 €, İngiltere’de 399 £ etiket fiyatlarıyla vitrinlerdeki yerini alacak.
Kullanılmış oyunlarda kısıtlama yok
Sony, dün yaptığı sunumda PS 4'ün 'kullanılmış oyunlar konusunda hiçbir kısıtlamaya gitmeyeceğini' ve sadece 'online kimlik doğrulama' gerektireceğini belirtti. Tasarımıyla Xbox One'a benzeyen PS 4, aynı zamanda rakibiyle aynı rengi (siyah) paylaşıyor.
Sony CEO'su Jack Tretton, yaptığı sunumda, "Bir oyun aldığınızda, o oyunu kullanma hakkına sahipsiniz.... Eğer 24 saat içinde kimlik doğrulama yapmazsanız, oyunlarınızın çalışmayacağı gibi bir durum söz konusu olmayacak" dedi. Kısaca, CD ile çalışan oyunları oynamak için internete bağlanmak zorunda olmadığını gibi, 24 saat içinde kimlik doğrulama da yapmak zorunda kalmayacaksınız. Sony'nin eski oyunların kullanımı ve oyun takası veya kullanımında herhangi bir kısıtlama koymaması, PS 4'ün tercih edilebilirliğini ciddi ölçüde etkileyebilir.
Oyunlar takas edilebilecek
Tretton, 'oyunların perakendecilerde takas edilebileceğini' belirtirken, oyunu ömrünüz boyunca saklayabilir, takas edebilir veya arkadaşlarınıza ödünç verebilirsiniz. VentureBeat sitesinin verdiği bilgiye göre, perakendecilerin dışında başka yetkililerle oyun takas edilemezken, oyunlarınızı ödünç vereceğiniz arkadaşınızın da en az 30 gündür arkadaş listenizde yer alıyor olması lazım.
Sony'nin, bu önlemlerle eBay ve diğer online perakendecilere düşecek ikinci el oyunların önüne geçmeyi planladığı belirtildi. Gecede oyun tanıtımını Bungie Stüdyoları'nın FPS oyunu 'Destiny' ile yapan Sony, yeni konsolla sunulacak oyunların arasında 'Final Fantasy XV', 'Kingdom Hearts III', ve The Dark Sorcerer'ın olacağını belirtti.
Konsolda sunulacak diğer birçok oyundan bazıları da Ray's the Dead, Secret Ponchos, Octodad: Dadliest Catch, Mercenary Kings, Don't Starve, The Witness, Oddworld: Abe's Oddysee, Galak-Z.
 
 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)