BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMicrosoft oyunseverleri üzecek----

Microsoft oyunseverleri üzecek

Microsoft oyunseverleri üzecek
28 Haziran 2013 - 09:14 www.finansgundem.com

Microsoft'tan Xbox One'ı merakla bekleyen oyunseverleri üzecek bir açıklama geldi

Microsoft, kısa bir süre önce tanıttığı konsolu Xbox One’ın PC uyumlu olacağını söylemişti, ancak Microsoft’tan Scott Evans Xbox One’a ait Kinect’in PC’lere uyumlu olmayacağını belirtti.
Microsoft tarafından Ars Technica’ya gönderilen açıklamada Xbox One için hazırlanan Kinect sensörünün bilgisayara bağlanması için ayrı bir adaptör sağlanmayacağı, Windows için hazırlanan yeni nesil Kinect’in ise bilgisayara standart USB 3.0 girişi üzerinden bağlanacağı belirtildi. Bu haberin Xbox One’ın Kinect sensörünün de Xbox 360′ın Kinect sensörü gibi çalışmasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacağı kesin olsa da, Windows üzerinde Kinect deneyimini yaşamak isteyenler için kapının kapanmadığını tekrar hatırlatmak gerekiyor. Böyece Microsoft, merakları sona erdirerek, Xbox One Kinect’in PC’lerle uyumlu olmayacağını belirtti ve Windows için ayrı bir Kinect geliştirileceğinin sinyalini verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)