BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSompo, ARA Sigorta’yı satın aldı----

Sompo, ARA Sigorta’yı satın aldı

Sompo, ARA Sigorta’yı satın aldı
23 Eylül 2021 - 12:42 www.finansgundem.com

Tarım sigortası konusunda dünyada önemli bir paya sahip olan Sompo Sigorta, İtalya’nın en büyük tarım sigorta şirketlerinden birini satın aldı

FİNANSGUNDEM.COM

Sigortası şirketi Sompo International, İtalyan tarım sigortası pazarının önde gelen oyuncularından biri olan ARA 1857 SpA-Assicurazioni Rischi Agricoli VMG 1857'yi (ARA) satın almak için anlaşmaya vardı.

2022'nin ilk çeyreğine kadar tamamlanması beklenen anlaşmaya göre, ARA aynı marka adı altında faaliyetine devam edecek. Satın alma sonrası şirketin tarım sigortacılığını daha da güçlendirmesi bekleniyor.

ARA, Sompo International'ın küresel tarım platformu AgriSompo'nun bir parçası olacak ve tarımsal ticaret pazarında yerel ihtiyaçlara göre uyarlanmış risk yönetimi çözümleri sunacak.

Satın alma sonrasında konuşan AgriSompo Başkanı Kris Lynn, “AgriSompo, dünya genelinde mahsul sigortası konusunda bir numaralı şirket konumunda. ARA'nın satın alınması, önemli bir tarım pazarındaki yeni ürünler ve yeteneklerle varlığımızı güçlendirmede bir başka stratejik ve memnuniyetle karşılanan adımdır" dedi.

ARA CEO'su Bay Pier Ugo Andreini ise şunları söyledi: 

ARA'nın iş dünyasının mevcut coğrafi dağılımı ve Sompo'nun küresel gücü ile müşterilerimize sürekli üstün hizmet ve kaliteli sigorta ürünleri için önemli bir fırsat.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)