BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank Grubu’ndan dayanışmaya destek----

Şekerbank Grubu’ndan dayanışmaya destek

Şekerbank Grubu’ndan dayanışmaya destek
11 Ağustos 2016 - 16:47 www.finansgundem.com

Şekerbank ve finansal iştirakleri, Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 500 bin TL bağış yaptı.

Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminde, demokrasi uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları için Başbakanlık tarafından başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na Şekerbank Grubu da destek verdi. Şekerbank ve finansal iştirakleri, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 500 bin TL bağış gerçekleştirdi. 

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada “15 Temmuz'da demokrasi uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin ve gazi olan vatandaşlarımızın ailelerinin yaralarının sarılmasına destek olabilmek için Başbakanlığımızca başlatılan dayanışma kampanyasına Şekerbank Grubu olarak katkıda bulunmayı görev bildik. Türkiye’nin geleceğine sahip çıkıyor, 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz” görüşleri yer aldı.

Açıklama şöyle devam etti: “Yaşadığımız olağanüstü günleri devletimizin ve milletimizin kenetlenmesiyle hep birlikte aştık. Bu süreçten daha da güçlenerek çıkan demokrasimizin ve ekonomimizin sağlam temellerinin verdiği güven ile Türkiye’nin yoluna daha güçlü bir şekilde devam edeceğine olan inancımız tamdır.”

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)