BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞehrin ortasından fuel-oil fışkırdı!----

Şehrin ortasından fuel-oil fışkırdı!

Şehrin ortasından fuel-oil fışkırdı!
11 Mart 2013 - 16:16 www.finansgundem.com

Yozgat'ta bir taksi durağı önünde bulunan kanalizasyon kuyusundan fuel-oil taştı

Yozgat'ın Karatepe Mahallesi’nde bulunan Doğum Evi Taksi Durağı’nda çalışan taksi şoförleri sabah işbaşı yaptıklarında, durak önünde bulunan kanalizasyon kuyusu bacasının tıkandığını ve siyah renkli bir madde aktığını görünce Yozgat Belediyesi ilgililerine haber verdi. Gelen belediye ekipleri, kanalizasyondan fuel-oil taştığını tespit etti. Ekiplerin çalışması sonucu kanalizasyondaki tıkanıklık açıldı.
Belediye görevlileri, çevredeki kanalizasyon kapaklarını açarak kalorifer yakıtının nereden geldiğini tespit etmeye çalıştı. Belediye yetkilileri, Doğum Evi Hastanesi’nin kalorifer dairesinde yapılan temizlik çalışması sonucu kalorifer yakıtı olan fuel-oil atıklarının kanalizasyona karışmış olabileceğini söyledi.
Yozgat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ali Şahin ise, "Kanalizasyon şebekesindeki tıkanık giderildi. Ancak, bu bölgedeki konutlarda kalorifer yakıtı kullanılmıyor. Kalorifer yakıtı olarak bilinen fuel-oil’i sadece resmi kurumlar kullanıyor. Sorumlular tespit edilerek gerekli işlemler uygulanacaktır. Bu tür maddeler biyolojik arıtma tesisine zarar verebilir ve kanalizasyon şebekesine dökülmesi uygun değil" diye konuştu.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)