BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSberbank'dan ATM'den kartsız işlem----

Sberbank'dan ATM'den kartsız işlem

Sberbank'dan ATM'den kartsız işlem
27 Aralık 2023 - 12:22 www.finansgundem.com

Rusya’nın en büyük bankalarından olan Sberbank, banka ATM’lerinin yüzde 98’inde kart olmadan nakit para yatırma özelliğini başlattı.

Sberbank, ATM’lerde kartsız nakit para yatırma özelliğini başlattı. Sberbank’ın açıklamasına göre, “Sberbank Online” uygulaması ile para çekme imkanına ek olarak, tüm nakit kabul eden ATM’lerde kart olmadan para yatırma seçeneği başlatıldı. Bu uygulama, Sberbank’ın tüm ATM’lerinin yüzde 98’ini kapsıyor.

Gazetemru'da yer alan habere göre, Sberbank’ın Satış Bölümü Başkanı ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Tatyana Galkina konuyla ilgili açıklamasında, “Hizmetten yararlanmak için, ATM ekranında “Sberbank Online ile Yatır” seçeneğini seçmek, bankanın mobil uygulamasını yüklü olan bir akıllı telefon kullanarak ekranda beliren QR kodunu tarayıp, transferin yapılacağı kartı veya hesabı onaylamak ve parayı cihaza yatırmak gerekiyor. Parayı yatırdıktan hemen sonra, yatırdığınız miktar hesabınıza anında geçecek” dedi.

Açıklamada, bugün itibariyle her ay 1,1 milyon kişinin Sberbank Online uygulamasını kullanarak Sber’in ATM’lerinden nakit para çektiği belirtildi.

Sberbank'tan özelleştirme sinyali

 

Sberbank temettü rekoru kıracak!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)