BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSabancı GS yönetimine mi giriyor?----

Sabancı GS yönetimine mi giriyor?

Sabancı GS yönetimine mi giriyor?
27 Mayıs 2013 - 20:51 www.finansgundem.com

Ali Sabancı, Galatasaray yönetiminde yer almasının istendiği yönündeki haberle ilgili açıklamalarda bulundu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'yı Galatasaray Yönetim Kurulu'nda istediği yönündeki haberlere Sabancı'dan yanıt geldi. Cnbc-e'nin sorularını cevaplayan Ali Sabancı ilginç bilgiler verdi.
'GAZETEDE OKUDUM'
Söz konusu iddiaları kendisinin de gazetede okuduğunu belirten Sabancı, "Listede benim de ismim varmış, bu bile güzel bir şey" dedi.
Aynı gazetede Galatasaray'da artık para konuşulmadığını okuduğunu da belirten Sabancı, "Ne güzel bir şey bir futbol takımında para konuşulmaması. Demek ki gelir gider dengesi oluşuyor" değerlendirmesinde bulundu.
'ÜNAL BEY NEDEN KABUL ETMEDİĞİMİ BİLİYOR'
Sabancı, yönetim kurulu üyeliğini Aysal ile iki sene önce konuştuklarını kaydetti ve "Ünal Bey ve ben dört köşe biliyoruz niye onun teklifini kabul etmediğimi" dedi.
'BELKİ DE HAYIRLI OLDU'
Aysal'ın teklifini reddetmesinin Galatasaray için "belki de hayırlı olduğunu" söyleyen Sabancı bunun gerekçesini ise, "Ünal Bey'le ben çok iş yaparım ama Galatasaray'da birşey yapmam niye çünkü Galatasaray'ı o zaten muazzam bir lider olarak yönlendiriyor" şeklinde açıkladı.
KURUMSALLAŞMA ADIMLARINI ÖVDÜ
Aysal'ın Galatasaray'ın kurumsallaşması adına attığı adımların başka takımlar tarafından imrenilerek izlendiğini belirten Sabancı, bu adımların başka kulüpler tarafından kopyalanamayacağını da ekledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)