BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSabah gazetesi Sevilay Yükselir'i kovdu----

Sabah gazetesi Sevilay Yükselir'i kovdu

Sabah gazetesi Sevilay Yükselir'i kovdu
09 Haziran 2015 - 00:23 www.finansgundem.com

Köşe yazarı Sevilay Yükselir, Sabah Gazetesi’nden kovuldu. Yükselir'in Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile ilgili sözleri tartışma yaratmıştı

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Sevilay Yükselir, Sabah Gazetesi’nden kovuldu. Haberleri Twitter hesabından doğrulayan Yükselir, “Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi. Her şeyin hayırlısı olsun. Gazeteciliğe devam” mesajını yazdı.

Yükselir, 2015 Genel Seçimleri’nden önce HDP’ye verdiği desteği vurgulamış ve ‘Bu iktidara Erdoğan'a Kürt Sorununun çözümünde attığı adımlardan dolayı tapmıştım’ ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Dün de yazar Nazlı Ilıcak ile Twitter’da bir tartışma içerisine giren Yükselir, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan için de ‘karga’ ifadesini kullanmıştı.

Sabah Gazetesi ile yollarını ayıran Sevilay Yükselir, Twitter’dan şu açıklamaları yaptı:

"Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum zira telefonlarım kilitlendi. Haberler doğru.7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve A Haber yönetim Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi. Her şeyin hayırlısı olsun. Gazeteciliğe devam. 

Bu arada mesele vicdan olunca biran bile tereddüt etmeden onu tercih etmiş biri olarak, meslektaşlarım tarafından eleştirilmeyi hak etmiyorum. Hepinizin bilmesini isterim ki son derece mutlu ve huzurluyum...İnşallah Barış kazanacak...Türkiye kazanacak..."
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Başkan Esendemir09 Haziran 2015 02:34

    Kadına kızmamak lazım. Kaybedeni gördü, pozisyon aldı. Batan gemiyi terketti. Düşünsenize hükumet değişirse havuza para akar mı? daha düne kadar havadan ihale kapan şirket artık ihale alamazsa neden havuzun giderlerini karşılasın? sonuç: havuzdan kaçmıştır.

  • Başkan Esendemir09 Haziran 2015 02:09

    Kadına kızmamak lazım. Kaybedeni gördü, pozisyon aldı. Batan gemiyi terketti. Düşünsenize hükumet değişirse havuza para akar mı? daha düne kadar havadan ihale kapan şirket artık ihale alamazsa neden havuzun giderlerini karşılasın? sonuç: havuzdan kaçmıştır.

  • Zeynep 09 Haziran 2015 02:04

    Yine hata yapıldı siyaseten ...Akp ders almamaya çalışıyor sanki ..., biraz zaman geçip öyle yol verilmeliydi; halk zaten bu yüzden oy kaybına ugrattı , bir de acemice , panikle hala aynı rutin tekrarı ...Evet , Akdogan hakkında laflar yenilir yutulur degildi ama sabır gösterilmeliydi .