BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Türkiye ve İran'dan Tahran zirvesi----

Rusya, Türkiye ve İran'dan Tahran zirvesi

Rusya, Türkiye ve İran'dan Tahran zirvesi
22 Aralık 2021 - 12:05 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanı Özel Siyasi İşler Danışmanı Ali Asgar Hacı, pandemiyle ilgili duruma bağlı olarak Rusya, İran ve Türkiye’nin şubat-mart döneminde Tahran’da Astana formatında bir zirve gerçekleştirmek konusunda anlaştığını söyledi.

Rus basınına konuşan Hacı, ülkesinin başkenti Tahran’da Rusya, İran ve Türkiye arasında bir zirve gerçekleştirilmesi üzerinde anlaşıldığını ifade etti. Hacı, “Evet, bir zirve planlanıyor. Gelecek yılın başında gerçekleştirmek için hazırlanıyoruz, fakat pandemi ile ilgili duruma bağlı. Ancak genel anlamda bu konuda anlaştık. Büyük ihtimalle şubat ayında veya mart ayında bu zirveyi düzenleyebileceğiz” dedi.

Zirvenin Nursultan’da gerçekleştirilen Suriye konulu müzakereler sırasında görüşüldüğünü belirten Hacı, bunun öncesinde dışişleri bakanları arasında bir görüşme gerçekleşeceğini ekledi. Hacı, söz konusu zirveden birkaç hafta sonra da Astana formatındaki uluslararası Suriye görüşmelerinin bir sonraki turunun yapılacağını belirtti.

İsrail, İran’ın nükleer tesislerini nasıl vuracağını tartışıyor

 

'Rusya Ukrayna’yı işgal ederse yaptırımlar masada'

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)