BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRusların ne kadarı maaşından utanıyor?----

Rusların ne kadarı maaşından utanıyor?

Rusların ne kadarı maaşından utanıyor?
02 Ağustos 2023 - 13:20 www.finansgundem.com

Rusların neredeyse üçte birinin arkadaşlarıyla arasındaki maaş farkı sebebiyle utandığı anlaşıldı.

Rusya’da faaliyet gösteren çevrimiçi finans hizmeti Sravni ru tarafından düzenlenen anketler, maaşlarından utanan Rusların oranını ortaya çıkardı.

Ankete katılan Rusların yüzde 71 ile çoğunluğu, düşük gelirleri nedeniyle tanıdıklarının önünde hiçbir zaman utanç hissetmediğini vurgularken, yüzde 20’si ise bazı durumlarda utandığını, yüzde 6’sı ise sürekli olarak utanç duyduğunu itiraf etti.

Gazetemru'da yer alan habere göre, katılımcıların yüzde 67’si gelirlerini arkadaşlarıyla tartıştığını aktarırken, Rusların yüzde 41’i için maaş, arkadaşlarıyla sadece ara sıra konuşulan bir konu olarak nitelendiriliyor.

Rusların yüzde 25’i ise çok sık ya da sürekli olarak para hakkında konuşurken, aynı zamanda Rusların yüzde 33’ü aylık kazançları hakkında konuşmaktan hoşlanmıyor.

Katılımcıların sadece yüzde 5’i benzer gelir düzeyine sahip kişilerle iletişim kurarken kendilerini daha rahat hissettiklerini vurgularken, Rusların büyük çoğunluğu için mali durum arkadaşlığı etkilemiyor.

Katılımcıların çoğunluğu (yüzde 65) arkadaşları tarafından daha fazla kazanmaya motive edilmediğine değinirken, katılımcıların dörtte biri (yüzde 22) ise arkadaşlarının kendilerine örnek olarak daha fazla kazanmaları için ilham verdiğini söyledi.

Rusların yüzde 4’ü de arkadaşlarının kendilerine kariyer ve finansal tavsiyelerle yardımcı olduğunu ifade derken, Rusların yüzde 8’ine göre kendilerini en çok motive eden şey arkadaşlarının moral desteği oldu.

Rusya'da da gençler iş seçiyor, işveren çaresiz!

 

Rus halkının üçte biri kredi borçlarını zor ödüyor

 

Rus halkı da krediyle yaşıyor!

 

Rus halkında gelecek endişesi artıyor

 

Rus halkının ortalama borcu 140 bin ruble!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)